Jump to content

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΩΝ ΦΥΤΩΝ☘️🌱🍁


Misirlis Aquarium

Recommended Posts

Επωφεληθείτε από τις εβδομαδιαίες προσφορές μας σε Ενυδρειακά Φυτά και βγείτε κερδισμένοι!

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα με παραγγελίες άνω των 50€.

Μπείτε εδώ για να δείτε : https://misirlis-aquarium.gr/5186-5186-%CE%95%CE%92%CE%94%CE%9F%CE%9C%CE%91%CE%94%CE%99%CE%91%CE%99%CE%95%CE%A3-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%95%CE%A3-%CE%A6%CE%A5%CE%A4%CE%A9%CE%9D

Οι προσφορές ισχύουν έως την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 14:00μμ ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

 

 

Hygrophila Pinnatifida with moss σε nano stone

από 4,50 € → 3,50 €

https://misirlis-aquarium.gr/9215-hygrophila-pinnatifisa-se-nano-stone-fp--9215.html

Αποκτά ένα καφέ χρώμα στα φύλλα με ένα διακριτικό μπορντό χρώμα από κάτω. Φυτρώνουν πολλοί οριζόντιοι βλαστοί που θα πρέπει να τους κλαδεύουμε τις κορυφές ώστε να διατηρήσει τη συμπαγή μορφή του αλλά και για να ενθαρρύνουμε περαιτέρω ανάπτυξη του. Οι βλαστοί αυτοί εύκολα πιάνονται σε πέτρες η ξύλα. Η ανάπτυξή του είναι μέτρια και το χρώμα του είναι ελκυστικό όταν το φυτεύουμε σε μικρές ομάδες. Ο έντονος φωτισμός εξασφαλίζει ένα σχετικά καλό ρυθμό ανάπτυξης που εξ ορισμού είναι αργός προς μέτριος.

Χώρα προέλευσης : Ινδία

 

Aponogeton Βoivinianus XL

από 7,00 € → 5,50 €

https://misirlis-aquarium.gr/3549-aponogeton-boivinianus-xl%CF%86%CF%80.html

Το Aponogeton boivinianus είναι ένα μεγάλο, δυνατό φυτό το οποίο είναι κατάλληλο μόνο για μεγάλα ενυδρεία.Είναι ένα φυτό βολβός από τη Μαδαγασκάρη. Σε ευνοϊκές συνθήκες μπορεί να σχηματίσει πολύ μεγάλα φύλλα (έως και 80 cm μήκος και 8 cm πλάτος, καθώς και από 30-50 cm πλάτος). Τα παλαιότερα φύλλα είναι βαθύ σκούρο πράσινο, ενώ τα νεότερα φύλλα είναι ανοιχτό πράσινο και μερικές φορές καφέ μέχρι να αναπτυχθούν πλήρως. Στην άγρια φύση το Aponogeton boivinianus βρίσκεται σε ορμητικά νερά, και προτιμά ροή νερού στο ενυδρείου.

 

Fissidens Fontanus σε nano stone

από 4,00 € → 2,90 €

https://misirlis-aquarium.gr/4090-fissidens-fontanus-%CF%83%CE%B5-nano-stone%CF%86%CF%80.html

Η Fissidens fontanus είναι μια λεπτή, φτερωτή, με σκούρο πράσινο χρώμά moss που προσκολλάται σε driftwood ή πέτρες σχηματίζοντας σφαιροειδές μαξιλάρια ή στρώματα που μοιάζουν με γκαζόν.

 

Salvinia Natans

από 3,50 € → 2,80 €

https://misirlis-aquarium.gr/3863-salvinia-auriculata%CF%86%CF%80.html

Είναι μια φτέρη που επιπλέει που μεγαλώνει γρήγορα αν υπάρχουν διαθέσιμα τα απαιτούμενα θρεπτικά στοιχεία και ο φωτισμός. Τα λεπτά φύλλα είναι μια ένδειξη ότι υπάρχει έλλειψη θρεπτικών ιχνοστοιχείων. Συνήθως "κλέβει" το φως από τα φυτά στο ενυδρείο μας. Έχει μικρές τρίχες στα φύλλα του πράγμα που τα κάνει αδιάβροχα. Βοηθάει στη καταπολέμηση των αλγών με το να σκιάζει μερικά σημεία του ενυδρείου μας και να απορροφά θρεπτικά στοιχεία από το νερό. Στη φύση μεγαλώνει πολύ αλλά και στο ενυδρείο αν οι συνθήκες είναι ιδανικές. Είναι κατάλληλο για ενυδρεία χωρίς καπάκι. Παλαιότερα είχε την ονομασία Salvinia natans.

 

Anubias Barteri σε ξύλο

από 16,00 € → 14,00 €

https://misirlis-aquarium.gr/6166-anubias-barteri-%CF%83%CE%B5-%CE%BE%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%80.html

Οι Anubias είναι πολύ αργά αναπτυσσόμενα φυτά.Το Anubias barteri είναι ένα εξαιρετικό φυτό με αριθμό μεγάλων φύλλων.Στην άγρια φύση αναπτύσσεται σε σκιερό έως ημι-σκιασμένες τοποθεσίες σε ρέματα και ρέματα ταχείας ροής. Μερικές φορές βυθίζεται και μεγαλώνει σε πέτρες ή ξύλα.

Ύψος ανάπτυξης: έως 35cm

Χώρα καταγωγής: Δυτική Αφρική

Οικογένεια: Araceae

Eίδος: Anubias

 

Anubias Nana Pinto σε πέτρα λάβας

από 12,00 € → 10,00 €

https://misirlis-aquarium.gr/5104-anubias-nana-pinto-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B1%CF%82%CF%86%CF%80.html

To Pinto 'Anubias είναι μια ιδιορρυθμία της φύσης που έχει πολλαπλασιαστεί από ένα φυσιολογικό πράσινο πληθυσμό χρησιμοποιώντας επιλογή.Λόγω του μικρού μεγέθους του, το Pinto το κάνει μια ελκυστική προσθήκη.Αυτό το φυτό δημιουργεί εξαιρετική αντίθεση σε μαύρο βράχο από λάβα και σε σκούρες ρίζες.

Ύψος ανάπτυξης: 8cm

Οικογένεια Araceae

Eίδos: Anubias

 

Anubias Petite with moss σε Nano Stone

από 3,50 € → 2,80 €

https://misirlis-aquarium.gr/5245-anubias-petite-%CF%83%CE%B5-nano-stone%CF%86%CF%80.html

H Anubias petite είναι απο τα μικρότερα είδη anoubias και πρόκειται για μια τεχνητή ποικιλία που δημιουργήθηκε στη Σιγκαπούρη. Είναι μικρότερη από την anoubia nana αλλά τα φύλλα της παραμένουν σκληρά και σκούρο πράσινο χρώμα.

Ιδανικό φυτό για αρχάριους, καλλιεργείται και εκτός νερού.

 

Myriophyllum Pinnatum

από 4,50 € → 3,80 €

https://misirlis-aquarium.gr/11905-aquaflora-myriophyllum-pinnatum-scabratum--ba-11905.html

Το Myriophyllum pinnatum είναι εγγενές σε λίμνες και βάλτους στο ανατολικό τμήμα της Βόρειας Αμερικής. Με την επισήμανση ώς Myriophyllum scabratum και M. hippuroides, είναι ένα τυπικό φυτό ενυδρείου για πολλά χρόνια. Οι μακρύι, μέτρια διακλαδισμένοι μίσχοι του είναι κοκκινωποί και πολύ πυκνοί με λεπτά πτερωτή, μέτρια πράσινα φύλλα.

Το Myriophyllum pinnatum δεν είναι πολύ απαιτητικό, ωστόσο συνιστάται τουλάχιστον μεσαίος φωτισμός και χαμηλότερες θερμοκρασίες έως 25 βαθμούς. Σύμφωνα με την εύκρατη έως υποτροπική προέλευσή του, είναι επίσης κατάλληλο για ενυδρεία κρύου νερού.

 

Bucephalandra sp."Kedagang" with moss σε nano stone

από 4,00 € → 2,40 €

https://misirlis-aquarium.gr/6521-bucephalandra-spkedagang-%CF%83%CE%B5-nano-stone%CF%86%CF%80.html

Bucephalandra sp."Kedagang" είναι μια σχετικά μικρή παραλλαγή Bucephalandra η οποία είναι αρκετά γνωστή, αλλά εξακολουθεί να είναι σπάνια στο χόμπι. Η πάνω πλευρά του φύλλου είναι σκούρο καφέ έως πράσινο με μια γαλάζια λάμψη και πολλές μικροσκοπικές ασημένιες κουκίδες. Η κάτω πλευρά είναι από ασημένιο λευκό έως ανοιχτό μωβ.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

MISIRLIS AQUARIUM

Online Shop: www.misirlis-aquarium.gr

Μελίνας Μερκούρη 41, Ηράκλειο Κρήτης

: 2816-007280,

: 6944778043

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή: 9:00πμ-21:00μμ

                                                             Σάββατο : 9:00πμ-17:00μμ

Online Shop: www.misirlis-aquarium.gr

Email: info@misirlis-aquarium.gr

Like us on Facebook https://www.facebook.com/misirlisaquarium/

Γίνε μέλος στην ομάδα μας στο facebook Aquarium plants (φυτεμένο ενυδρείο) https://www.facebook.com/groups/8316...?ref=bookmarks

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...