Ελεαννα Τσολα 7 Οκτωβρίου #1 Share 7 Οκτωβρίου Τι μπορεί να έχει πάθει το ψαράκι μου;;;και πως θα το θεραπεύσω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisEco 7 Οκτωβρίου #2 Share 7 Οκτωβρίου Καλησπέρα. Η φωτογραφία είναι πολύ θολή. Προσπάθησε να βγάλεις μια πιο καθαρή. Αν δεν γίνεται, περιέγραψε τουλάχιστον τι βλέπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελεαννα Τσολα 7 Οκτωβρίου Author #3 Share 7 Οκτωβρίου Καλησπέρα!!στο πίσω μέρος προς την ουρά κάτω λείπει το πτερύγιο και κομμάτι σχεδόν απο το ψάρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 8 Οκτωβρίου #4 Share 8 Οκτωβρίου Καλημερα. Πες το δευτερο ψαρακι τι ειναι, γιατι φαινεται για τραυματισμο. Και βγαλε γενικη φωτογραφια του ενυδρειου , να φαινεται καλα η διακόσμηση και ο βυθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελεαννα Τσολα 8 Οκτωβρίου Author #5 Share 8 Οκτωβρίου Καλημέρα!Είναι τιγρακι το δεύτερο και το κίτρινο δεν θυμάμαι πως το λένε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marr 8 Οκτωβρίου #6 Share 8 Οκτωβρίου Το κίτρινο νομίζω πως είναι glowfish. Το τιγρακι μάλλον είναι μπουλης γιατί είναι μόνος του . Κάποιος που ξέρει καλύτερα μπορεί να σου πει για το πόσα μπορείς να κρατήσεις σε αυτά τα λίτρα και τι κοπάδια θελεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελεαννα Τσολα 8 Οκτωβρίου Author #7 Share 8 Οκτωβρίου Είναι 60 λίτρα είχα και μικρά κοπαδοψαρα άλλο ένα τιγρακι και άλλο ένα glowfish αλλά έμειναν μόνο αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marr 8 Οκτωβρίου #8 Share 8 Οκτωβρίου Ξέρεις τον λόγο που έμειναν μόνο αυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marr 8 Οκτωβρίου #9 Share 8 Οκτωβρίου Στα λιτρα σου νομίζω ένα μικρό κοπάδι 4 με 5 ατόμων χωράει από τιγρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελεαννα Τσολα 8 Οκτωβρίου Author #10 Share 8 Οκτωβρίου Δεν ξέρω τι κάνω λάθος... σταματάνε μια μέρα να τρώνε και την επόμενη πεθαίνουν... ξέρει κάποιος να μου πει τι ακριβώς πρέπει να κάνω απο την αρχή για να στήσω ένα ενυδρείο με κοπαδοψαρα να δω τι κάνω λάθος;;;μου έχουν πεθάνει κι άλλα και σκέφτηκα να μην ξαναπάρω γιατί δεν μπορώ να τα κρατήσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marr 8 Οκτωβρίου #11 Share 8 Οκτωβρίου Είναι στρωμένο το ενυδρείο? Μετρήσεις έχεις κάνει? Πριν παρεις τα ψάρια ποια ήταν η διαδικασία που έκανες στο ενυδρείο? Τα πήρες και τα έβαλες αμέσως? Θα βοηθήσει πολύ να μας πεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελεαννα Τσολα 8 Οκτωβρίου Author #12 Share 8 Οκτωβρίου Το ενυδρείο μου είναι 60 λίτρα έχει στον βυθό του στρωμένες πετρουλες δύο βραχάκια και 3 φυτά πλαστικά! όλα αυτά είναι πλυμένα μόνο με νερό..το φίλτρο και το σωληνάκι με τις μπουρμπουλιθρες ! έχω βάλει crystal water,aqua safe,safe start και το άφησα 3 μέρες να δουλεύει μόνο του χωρίς ψάρια.οταν πήρα τα ψάρια τα έβαλα μέσα μαζί με το σακουλάκι για προσαρμογή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marr 8 Οκτωβρίου #13 Share 8 Οκτωβρίου Συμπέρασμα: δεν είχες στρωμένο ενυδρειου γι αυτό πέθαιναν τα ψάρια. Διαβασε αυτο Στήνοντας ένα ενυδρείο από το μηδέν https://www.aquazone.gr/forums/topic/110565-στήνοντας-ένα-ενυδρείο-από-το-μηδέν/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελεαννα Τσολα 8 Οκτωβρίου Author #14 Share 8 Οκτωβρίου Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!απο κανένα pet shop δεν μου είπαν κάτι τέτοιο... τώρα με το ψαράκι μου που είναι έτσι και το άλλο τι πρέπει να κάνω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marr 8 Οκτωβρίου #15 Share 8 Οκτωβρίου Εγώ δε θα σου πω Μόνο και μόνο γιατί φοβάμαι μην είμαι λάθος. Ελπίζω ένα μέλος να σου δώσει τη λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελεαννα Τσολα 8 Οκτωβρίου Author #16 Share 8 Οκτωβρίου Θα ήθελα και την δική δου γνώμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος