Merlin Betta 22 Σεπτεμβρίου #1 Share 22 Σεπτεμβρίου (edited) Καλημέρα σε όλους, Δεν έχω ανεβάσει κάτι εδώ και καιρό καθώς όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που χάλασε το φίλτρο στο 30λιτρο μου (Hailea K-30). Το φίλτρο ήταν μαζί με το ενυδρείο. Δεν θέλω να πάρω το ίδιο καθώς δε μου άρεσε η ροή του. Θα ήθελα ένα εσωτερικό φίλτρο (επειδή το ενυδρείο έχει ενσωματωμένο καπάκι) και κατά προτίμηση οικονομικό, αλλά δεν έχω ιδέα ποιο πρέπει να πάρω. Επίσης πώς θα μπορέσω να κάνω την αλλαγή ώστε να διατηρηθεί η βιολογία του ενυδρείου και να μην προκύψει πρόβλημα για τους οργανισμούς; Έχω βρει μέχρι στιγμής αυτά: Αν δεν κάνω λάθος το sponge filter χρειάζεται και αεραντλία, σωστά; Έγινε επεξεργασία 22 Σεπτεμβρίου - Merlin Betta edit: προσθήκη κι άλλης επιλογής που βρήκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisEco 22 Σεπτεμβρίου #2 Share 22 Σεπτεμβρίου Καλημέρα. Ναι θέλει αεραντλία το αερόφιλτρο. Δεν ξέρω τι κυκλοφορία και ροή θέλεις, αλλά αφού θες να πας σε εσωτερικό από αυτά που έβαλες θα σου έλεγα να πας προς eheim στο λιγο μεγαλύτερο, το pickup 60. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin Betta 22 Σεπτεμβρίου Author #3 Share 22 Σεπτεμβρίου 10 minutes ago, ChrisEco said: Καλημέρα. Ναι θέλει αεραντλία το αερόφιλτρο. Δεν ξέρω τι κυκλοφορία και ροή θέλεις, αλλά αφού θες να πας σε εσωτερικό από αυτά που έβαλες θα σου έλεγα να πας προς eheim στο λιγο μεγαλύτερο, το pickup 60. Σε ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 27 Σεπτεμβρίου #4 Share 27 Σεπτεμβρίου Την λύση του κρεμαστου φίλτρου την έχεις σκεφτεί?? Πολύ πολύ βολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin Betta 27 Σεπτεμβρίου Author #5 Share 27 Σεπτεμβρίου 5 hours ago, Antonis K said: Την λύση του κρεμαστου φίλτρου την έχεις σκεφτεί?? Πολύ πολύ βολικά Ναι, απλά φοβάμαι ότι δε θα κλείνει το καπάκι με το κρεμαστό. Κι εγώ θα το προτιμούσα γιατί έχει περισσότερο χώρο γενικά από τα εσωτερικά , αλλά δε γίνεται λόγω αυτού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος