Νικος Σταματελατος 10 Σεπτεμβρίου #1 Share 10 Σεπτεμβρίου Καλημέρα έχω ένα ενυδρείο 60 λίτρων και έχω μέσα έναν ασημί καρχαριακο και 2 χήρες τι θα μπορούσα να προσθέσω (μέσα έχω αρκετά ψεύτικα φυτά για να παίζουν ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marr 10 Σεπτεμβρίου #2 Share 10 Σεπτεμβρίου Φίλε μου ειναι πάρα πολύ μικρό το ενυδρείο για τον καρχαρία σου . Δεν χωράει τίποτα άλλο. Θες ενυδρείο 130+ λιτρα μόνο για τον καρχαρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisEco 10 Σεπτεμβρίου #3 Share 10 Σεπτεμβρίου Αν είναι αυτό εδώ 🙄 όχι σε 60, όχι σε 130, ούτε σε 230 δεν χωράει 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marr 10 Σεπτεμβρίου #4 Share 10 Σεπτεμβρίου @ChrisEcoτο 130+ το ανεφερα πως αναλογα το μεγεθος ολο και θα πρεπει να ανεβαίνουν τα λιτρα . Συμφωνω μαζι σου καθετα ! Ειναι δυσκολο ψάρι, και πόσο μάλλον ακατάλληλο να είναι σε ενυδρείο 60 λίτρων και με άλλα ψάρια! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 13 Σεπτεμβρίου #5 Share 13 Σεπτεμβρίου On 10/9/2024 at 12:51 ΜΜ, το μέλος Νικος Σταματελατος έγραψε: Καλημέρα έχω ένα ενυδρείο 60 λίτρων και έχω μέσα έναν ασημί καρχαριακο και 2 χήρες τι θα μπορούσα να προσθέσω (μέσα έχω αρκετά ψεύτικα φυτά για να παίζουν ευχαριστώ πολύ Καλησπερα! Και καλως ηρθες στο aquazone! Για το καρχαριακι σου πηρες την απαντηση. Τωρα για τις χηρες ..... Μπορεις (και πρεπει) να παρεις ακομα 6 ιδια ψαρακια για να γινουν κοπαδακι. Μόνο ετσι θα δεις φυσιολογικες συμπεριφορες απ αυτα τα ψαρακια. Το καρχαριακι ειναι και ευκίνητο ψαρι και σιγουρα στρεσσαρει τα δυο άλλα, που εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 13 Σεπτεμβρίου #6 Share 13 Σεπτεμβρίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος