Takis Karatzannos 31 Αυγούστου #1 Share 31 Αυγούστου καλησπερα σε 70αρι ενυδρειο εχω φιαλη co2 2κιλη και συστημα της co2art το οποιο λειτουργει περιπου 9-10 μηνες με περιου 90 φυσαλιδες το λεπτο μετα τις διακοπες παρατηρησα οτι ο δεικτης της φπιεσης της φιαλης εδειχνε πολυ ψηλα (φυσιολογικο λογω ζεστης) αλλα ο δεικτης της υποπιεσης ενω ηταν ρυθμισμενος στα 40 Psi ειχε παει στα 28 υπεθεσα οτι η φιαλη ειναι στα τελειωματα της οποτε λεω ας την γεμισω, το μαγαζι μου ειπε οτι ειχα αλλα μισο κιλο μεσα του γεμισε την να ειμαστε σιγουροι, οταν την εβαλα παλι στο συστημα μπορουσα να ανεβασω την υποπιεση μεχρι 40psi και σημερα το απογευμα παλι στα 28psi με αποτελεσμα να μην μπορω να ρυθμισω τις φυσαλιδες γνωριζει καποιος τι να τσεκαρω? να αλλαξω το difusser ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 1 Σεπτεμβρίου #2 Share 1 Σεπτεμβρίου Έχεις τσεκάρει για καμιά τυχόν διαρροή να φανταστώ? Από την πλευρά της εξόδου προς το diffuser. Τα 40 psi πάντως είναι μπόλικα νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takis Karatzannos 2 Σεπτεμβρίου Author #3 Share 2 Σεπτεμβρίου πριν 12 ώρες, το μέλος Antonis K έγραψε: Έχεις τσεκάρει για καμιά τυχόν διαρροή να φανταστώ? Από την πλευρά της εξόδου προς το diffuser. Τα 40 psi πάντως είναι μπόλικα νομίζω καλημερα εχω βαλει σαπουναδα σε ολο το συστημα αλλα δεν δειχνει να εχει διαρροη, τα 40psi τα θελω γιατι εχω το bazzooka και γραφει οτι χρειαζεται τοσα πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosmili 5 Σεπτεμβρίου #4 Share 5 Σεπτεμβρίου (edited) Φίλε μου το ίδιο πρόβλημα είχα ακριβώς και δεν έχω κάποιον κοντά που να ασχολείται με ενυδρεία να με βοηθήσει και είχα ρωτήσει εδώ αλλα αν δεν έρθει κάποιος γνώστης να στο φτιάξει απο κοντά δεν μπορούν να βοηθήσουν εδώ. Εμένα με κούρασε τόσο που απλά το αποσύνδεσα και με μια ατυχία μετά με καινούρια ψάρια τα παράτησα όλα. Τώρα μετά απο εναν χρόνο ξεκίνησα πάλι και το σύνδεσα ξανά το CO2 και φαίνεται να δουλεύει κανονικά αλλα αυτό μπορεί να αλλάξει οταν αλλάξω μπουκάλα και το συνδέσω ξανά. Έγινε επεξεργασία 5 Σεπτεμβρίου - manosmili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος