Jump to content

Το πρώτο μου μεγάλο

Recommended Posts

Καλησπέρα έτοιμο το πρώτο μου μεγάλο είναι 60 x35x35 βγαίνει στα 73 λίτρα. Το μόνο που μένει αύριο να του βάλω ένα εξωτερικό φίλτρο και να ξεκινήσει να δουλεύει να στρωθεί σιγά σιγά να πω ότι δεν είναι εργοστασιακό το κόλλησα εγώ και είναι το πρώτο μου μεγάλο που κολλάω.

IMG_20240826_204714.jpg

• Like 3

Μεγια , πως θα το στρώσεις? Ψαρια + βακτηρια.

Το ιδιο + μπολη 

Η θα βαλεις τροφη κτλ κτλ ? 

Έχω ένα παιδικό φίλο που ασχολείται στα 20 χρόνια και μου είπε θα με βοηθήσει. Μάλλον με τροφή θα γίνει. Με αρκετές μετρήσεις και όταν είναι όλα οκ θα μπουν και τα ψαράκια. Έχω ένα χαρεμακι gappy σε ένα μικρό τον 40 λίτρων και θα τα βάλω εκεί μετά αφού στρωθεί το μεγάλο. Επισεις θέλω να βάλω ένα κορμό μέσα να δέσω ότι μπορώ από φυτά και να βάλω και κερατοφυλο σε περίπτωση που γεννήσουν τα ψαράκια να έχουν να κρυφτούν. 

• Like 2

On 26/8/2024 at 8:55 ΜΜ, το μέλος Ioannis f Arganis έγραψε:

Καλησπέρα έτοιμο το πρώτο μου μεγάλο είναι 60 x35x35 βγαίνει στα 73 λίτρα. Το μόνο που μένει αύριο να του βάλω ένα εξωτερικό φίλτρο και να ξεκινήσει να δουλεύει να στρωθεί σιγά σιγά να πω ότι δεν είναι εργοστασιακό το κόλλησα εγώ και είναι το πρώτο μου μεγάλο που κολλάω.

IMG_20240826_204714.jpg

μια χαρα για το πρωτο ενυδρειο. Αν το εχεις γεμισει για πρωτη φορα, πεταξε το νερακι, που εχεις και ξανα γεμισε με φρεσκο και μετα ριξε αντιχλωρια, βακτηρια κτλ

Καλη αρχη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...