tropheus3 16 Αυγούστου #1 Share 16 Αυγούστου Έχω την περιέργεια εδώ και αρκετό διάστημα πόσοι εντός Eλλάδος ασχολούνται αποκλειστικά με φροντόζες (με ποιό είδος) και αν όχι αποκλειστικά άν έχουν φροντόζες μαζί με άλλα από Tanganyika. Προσωπικά έχω ένα 800 με burundi και black widow και σε ένα 500 καμιά 25 από γέννα. Ευχαριστώ για την φιλοξενία και αναμένω απαντήσεις. ΥΓ. έχω και μια εικοσάδα tropheus kasakalawe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 16 Αυγούστου #2 Share 16 Αυγούστου Θα σου απαντήσω λέγοντας ότι σίγουρα δεν είναι πολλοί. Προσωπικά έχω ένα χαρέμι ενήλικο σχεδόν Burundi αλλά τις έχω μαζί με ένα χαρέμι blue dolphin σε ένα ενυδρείο 540 λίτρων. Και έχω έναν φίλο με fish Room όπου έχει αρκετές ( πάνω από 50) σε 5 μεγάλα ενυδρεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tropheus3 16 Αυγούστου Author #3 Share 16 Αυγούστου Μόλις τώρα, το μέλος marinos έγραψε: Θα σου απαντήσω λέγοντας ότι σίγουρα δεν είναι πολλοί. Προσωπικά έχω ένα χαρέμι ενήλικο σχεδόν Burundi αλλά τις έχω μαζί με ένα χαρέμι blue dolphin σε ένα ενυδρείο 540 λίτρων. Και έχω έναν φίλο με fish Room όπου έχει αρκετές ( πάνω από 50) σε 5 μεγάλα ενυδρεία. και εγω υποπτευομαι αυτο που λες οτι ελαχιστοι ασχολουνται με φροντοζες εντυπωσιακο το fish room με αυτα τα νουμερα εγω σχεδιαζω στο μελλον ενα τεραστιο ενυδρειο με φροντοζες 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 16 Αυγούστου #4 Share 16 Αυγούστου 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 20 Αυγούστου #5 Share 20 Αυγούστου ΜΙας κ το ανέφερες έχω 21 kasakalawe... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος