Jump to content

500 λίτρα φροντόζες

mixalos4

Recommended Posts

καλησπέρα, θέλω να κάνω αλλαγή στο ενυδρείο μου και από  ΚΟΙ να βάλω φροντόζες.

Τα ερωτήματα μου είναι :

Διάβασα πως τα 500 λίτρα είναι καλά   για 1 αρσενικό και 3-4 θυλάκα ???? Δεν σκέφτομαι να βάλω κάποιο άλλο είδος. 

Για αλγοφάγο, θα μπορούσα να βάλω Ancistrus ??? 

Κάποιος που έχει η΄ είχε αντιμετώπισε κάποια ιδιαίτερη δυσκολία,  που θα πρέπει να προσέξω ???

Έχεις κάποιος μικρά ψαράκια για αγορά ? 

πριν 2 ώρες, το μέλος mixalos4 έγραψε:

καλησπέρα, θέλω να κάνω αλλαγή στο ενυδρείο μου και από  ΚΟΙ να βάλω φροντόζες.

Τα ερωτήματα μου είναι :

Διάβασα πως τα 500 λίτρα είναι καλά   για 1 αρσενικό και 3-4 θυλάκα ???? Δεν σκέφτομαι να βάλω κάποιο άλλο είδος. 

Για αλγοφάγο, θα μπορούσα να βάλω Ancistrus ??? 

Κάποιος που έχει η΄ είχε αντιμετώπισε κάποια ιδιαίτερη δυσκολία,  που θα πρέπει να προσέξω ???

Έχεις κάποιος μικρά ψαράκια για αγορά ? 

Καλησπέρα. Ναι τα 500 λίτρα είναι πολύ καλά για ένα χαρέμι. Ancistrus δεν θα στο συνιστούσα γιατί ζουν σε διαφορετικές παραμέτρους νερού. Είναι σχετικά εύκολα ψάρια χωρίς να σου παρουσιάσουν προβλήματα. Και ναι ξέρω κάποιον που έχει μικρές φροντοζες στην Θεσσαλονίκη.

Έγινε επεξεργασία - marinos
  • Like 1
  • Agree 1

Καλημερα το θεμα με τις φροντοζες ειναι λιγο πιο συνθετο γιατι δεν μπορεις να επιλεξεις χαρεμι πριν να ενηλικιωθουν δηλαδη πριν περασουν τουλαχιστον τρια χρονια . Συνεπως θα πρεπει να αγορασεις  η ετοιμα ενηλικα πραγμα εξαιρετικα δυσκολο και δαπανηρο η μικρα τουλαχιστον μια οκταδα για να εχεις καποια πιθανοτητα για ενα χαρεμι. Να λαβεις υποψην σου ομως οτι σε βαθος πενταετιας αυτα τα λιτρα θα ειναι λιγα για 8-10 φροντοζες ενηλικες. 

• Agree 1

On 15/8/2024 at 11:33 ΠΜ, το μέλος tropheus3 έγραψε:

Καλημερα το θεμα με τις φροντοζες ειναι λιγο πιο συνθετο γιατι δεν μπορεις να επιλεξεις χαρεμι πριν να ενηλικιωθουν δηλαδη πριν περασουν τουλαχιστον τρια χρονια . Συνεπως θα πρεπει να αγορασεις  η ετοιμα ενηλικα πραγμα εξαιρετικα δυσκολο και δαπανηρο η μικρα τουλαχιστον μια οκταδα για να εχεις καποια πιθανοτητα για ενα χαρεμι. Να λαβεις υποψην σου ομως οτι σε βαθος πενταετιας αυτα τα λιτρα θα ειναι λιγα για 8-10 φροντοζες ενηλικες. 

επειδή μου αρέσει να τα μεγαλώνω από μικρά, θα μπορούσα να παρω τον αριθμό που λέτε και εφόσον βγει ένα χαρέμι να δώσω τα υπόλοιπα. 

On 14/8/2024 at 10:45 ΜΜ, το μέλος marinos έγραψε:

Καλησπέρα. Ναι τα 500 λίτρα είναι πολύ καλά για ένα χαρέμι. Ancistrus δεν θα στο συνιστούσα γιατί ζουν σε διαφορετικές παραμέτρους νερού. Είναι σχετικά εύκολα ψάρια χωρίς να σου παρουσιάσουν προβλήματα. Και ναι ξέρω κάποιον που έχει μικρές φροντοζες στην Θεσσαλονίκη.

Τι αλγοφάγο θα μου προτείνατε ? 

ποιος είναι πως θα μπορούσα να μιλήσω μαζί του ?

πριν 1 ώρα, το μέλος mixalos4 έγραψε:

επειδή μου αρέσει να τα μεγαλώνω από μικρά, θα μπορούσα να παρω τον αριθμό που λέτε και εφόσον βγει ένα χαρέμι να δώσω τα υπόλοιπα. 

Ναι θα μπορούσες. Οι περισσότεροι αυτό κάνουμε.

πριν 1 ώρα, το μέλος mixalos4 έγραψε:

αλγοφάγο θα μου προτείνατε ? 

ποιος είναι πως θα μπορούσα να μιλήσω μαζί του ?

Αλγοφάγο σε ενυδρεία Αφρικής συνήθως δεν βάζουμε. Θα μπορούσες να βάλεις κάποιο σαλιγκάρι. 

Το όνομα του είναι Μάκης και το τηλέφωνο του είναι 6951681631. Πες του ότι εγώ ( Μαρίνος ) σου έδωσα το τηλέφωνο.

• Like 1

Θα μπορούσες να βάλεις αυτό. 

• Agree 1
  • love 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...