Jump to content

Κατασκευές

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και της φίλες. Έχω γράψει άλλο ένα ποστ όπως έχω ξανά πει είμαι νέος έχω φτιάξει ένα 40 λίτρων μου αρέσει πολύ και ο κατασκευαστικός τομέας θέλω να φτιάξω για αρχή ένα 50 λίτρων. Έχω ένα app στο τηλέφωνό μου το όπιο βάζεις τα μέτρα που θέλεις και σου βγάζει τα λίτρα. Στο παλιό τηλ που είχα και μου είχαν κλέψει είχα ένα app το όπιο έλεγε και τα χιλιοστά του τζαμιού που θα ήταν safe. Δεν θυμάμαι πως το λέγαν πάει στα 4 χρόνια αυτό. Μήπως ξέρει κανείς φίλος αν υπάρχει κάποιο app για το κινητό να βάζεις τα μέτρα να σου λέει τα λίτρα αλλά και τι πάχος τζαμί θα ήταν safe να μπει? Θα μου πεις ρε φίλε πάρε ένα έτοιμο? Ναι οκ άλλη αξία έχει το έτοιμο και άλλη αυτό που έχεις φτιάξει εσύ.

Στα μικρά λίτρα πιστεύω δεν αξίζει να πας σε φτιαχτό, καθώς το κόστος για φως καπάκι κτλ κτλ ξεφεύγει και θα ειναι κάπως. 

Απο την άλλη θα μπορούσες να έψαχνες αγγελιες για καπακι απο επώνυμο με το φως του και να φτιάξεις ενα ιδιο πχ λιγο ποιο ψιλο με ακριβο ultra clear glass κτλ κτλ.

Πίστεψε με το κομμάτι soil φυτα hardscape κτλ κτλ ειναι αρκετά δημιουργικό και θα σε καλύψει. 

πριν 15 ώρες, το μέλος Παναγιώτης Καζεράκης έγραψε:

Στα μικρά λίτρα πιστεύω δεν αξίζει να πας σε φτιαχτό, καθώς το κόστος για φως καπάκι κτλ κτλ ξεφεύγει και θα ειναι κάπως. 

Απο την άλλη θα μπορούσες να έψαχνες αγγελιες για καπακι απο επώνυμο με το φως του και να φτιάξεις ενα ιδιο πχ λιγο ποιο ψιλο με ακριβο ultra clear glass κτλ κτλ.

Πίστεψε με το κομμάτι soil φυτα hardscape κτλ κτλ ειναι αρκετά δημιουργικό και θα σε καλύψει. 

Παναγιώτη μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Στο ποστ ήθελα να γράψω για 100 λίτρα αλλά έκανα λάθος και έβαλα 50. Ένα έτοιμο 100 λίτρων με φως φίλτρο και όλα του τα παρελκόμενα το βρήκα 240 αν δεν κάνω λάθος από τοπικό κατάστημα και μου φάνηκε λίγο κάπως γι'αυτό στράφηκα στο να κατασκευάσω μόνος μου. Το έχω κάνει ξανά με το 40 λίτρων επισεις και στο 40 λίτρων είχα βρει και τζάμια από μπαλκονόπορτα τα οποία ήταν 4 χιλιοστά και το μόνο που μου κόστισε ηταν η σιλικόνη. Για την κατασκευή. 

https://www.aquazone.gr/applications/core/interface/file/attachment.php?id=80255

Δουλεύει με office και καλύτερα σε pc ή laptop.

Έγινε επεξεργασία - marinos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...