Jump to content

Νέος στον χώρο.

Recommended Posts

Καλησπέρα νέος στον χώρο. Είχα φτιάξει ένα μικρό 40 λίτρων ενυδρείο το όπιο εδώ και μια εβδομάδα φιλόξενη ένα χρυσόψαρο και έβαλα τώρα ψαράκι μέσα πιο πολύ για τον γιο μου. Βέβαια εγώ ήθελα να ασχοληθώ πριν 4 με 5 χρόνια με το χόμπι αυτό αλλά ήταν πιο μικρός ο γιος μου και δεν ήξερα τι τύχη θα είχαν τα ψαράκια. Λοιπών έχω στα σκαριά να φτιάξω ένα ενυδρείο 100 λύτρων το όπιο να βάλω λίγα εύκολα φυτά μέσα. Από ψαράκια μου αρέσουν πολύ τα μικρά. Στυλ gapy. Υπάρχουν αλλά ψαράκια εκτός των gapy που θα μπορούσαν να συν υπάρχουν αρμονικά? Δλδ σκευτωμουν να έβαζα gapy και άλλες 2 ακόμη ράτσες να υπάρχει σαν ποικιλία ας πούμε. 

Καταρχάς καλώς ήρθες στο χόμπι.Ξέρω ότι γινόμαστε κουραστικοί αλλά αν δεν διαβάσεις και δεν κατανοήσεις το παραπάνω θα ξεκινήσεις ( όπως μάλλον ξεκίνησες με το χρυσόψαρο) λάθος. Καλή ανάγνωση λοιπόν και για οποιαδήποτε απορία σας εδώ είμαστε.

Έγινε επεξεργασία - marinos
  • love 1

Και αυτό για τα χρυσόψαρα.

• love 1

Όταν λοιπόν διαβάσεις τα παραπάνω και γλιτώσεις αρκετά χρήματα από λάθη που θα έκανες στα 100 λίτρα μπορείς να στήσεις ένα ενυδρείο με εύκολα φυτά και από ψάρια ζωοτόκα ( γκάμπι, Μόλλυ , πλάτυ κ.α)

• love 1

Μαρίνο μου καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ για της απάντησης σου πραγματικά βοηθάνε πολύ. Διάβασα το άρθρο για τα χρυσόψαρα. Λοιπών είχα κάνει αυτό το μικρό ενυδρείο με σκοπό να βάλω μικρά ψαράκια μέσα και όχι χρυσόψαρα λόγο ότι ήταν ο γιος μου τότε 5 και τώρα είναι 10 τώρα το είδε με ρώτησε τι είναι αυτό? Και του εξήγησα ότι εδώ μέσα ζουν ψαράκια. Του εξήγησα πως δεν είναι παιχνίδι και θα πρέπει να το φροντίζει και έτσι ξεκίνησε με το πρώτο του ψαράκι βεβαια και εγώ ήθελα πριν χρόνια να πάρω ψαράκια και μου αρέσουν τα μικρά πολύ όπως τα gapy τα neon tetra. Γι'αυτό και ρώτησα στο άρθρο αν και πια ψαράκια κάνουν μαζί να μην τσακονωνται. Λοιπών. Έχω όρεξη να διαβάσω. Ακούω της απόψεις όλων δεν κάνω ποτέ τον έξυπνο ούτε τον πονειρο επισεις αυτό που θα διαβάσω η ακούσω θα το ψάξω και θα το φιλτράρω καλά. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ. Το ψαράκι αυτό είναι του γιου μου όπως είπα θέλω να φτιάξω κάτι μεγαλύτερο για εμένα όπως είπα και για αρχή έλεγα τα 100 λίτρα ώστε αν είναι 2 με 3 κοπαδακια μικρό άρα να έχουν αρκετό χώρο. επισεις και για το χρυσοψαρακι θα κάνω μεγαλύτερο αλλά σιγά σιγά. Για το χρυσοψαρακι έλεγα από 40 να του κάνω ένα 80 και βλέπουμε. Σε ευχαριστώ πολύ αδελφέ μου για τον χρόνο σου 

πριν 1 ώρα, το μέλος Ioannis f Arganis έγραψε:

Μαρίνο μου καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ για της απάντησης σου πραγματικά βοηθάνε πολύ. Διάβασα το άρθρο για τα χρυσόψαρα. Λοιπών είχα κάνει αυτό το μικρό ενυδρείο με σκοπό να βάλω μικρά ψαράκια μέσα και όχι χρυσόψαρα λόγο ότι ήταν ο γιος μου τότε 5 και τώρα είναι 10 τώρα το είδε με ρώτησε τι είναι αυτό? Και του εξήγησα ότι εδώ μέσα ζουν ψαράκια. Του εξήγησα πως δεν είναι παιχνίδι και θα πρέπει να το φροντίζει και έτσι ξεκίνησε με το πρώτο του ψαράκι βεβαια και εγώ ήθελα πριν χρόνια να πάρω ψαράκια και μου αρέσουν τα μικρά πολύ όπως τα gapy τα neon tetra. Γι'αυτό και ρώτησα στο άρθρο αν και πια ψαράκια κάνουν μαζί να μην τσακονωνται. Λοιπών. Έχω όρεξη να διαβάσω. Ακούω της απόψεις όλων δεν κάνω ποτέ τον έξυπνο ούτε τον πονειρο επισεις αυτό που θα διαβάσω η ακούσω θα το ψάξω και θα το φιλτράρω καλά. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ. Το ψαράκι αυτό είναι του γιου μου όπως είπα θέλω να φτιάξω κάτι μεγαλύτερο για εμένα όπως είπα και για αρχή έλεγα τα 100 λίτρα ώστε αν είναι 2 με 3 κοπαδακια μικρό άρα να έχουν αρκετό χώρο. επισεις και για το χρυσοψαρακι θα κάνω μεγαλύτερο αλλά σιγά σιγά. Για το χρυσοψαρακι έλεγα από 40 να του κάνω ένα 80 και βλέπουμε. Σε ευχαριστώ πολύ αδελφέ μου για τον χρόνο σου 

Η καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Όσο μεγαλύτερο μπορείς να το κάνεις τόσο καλύτερα.Στρώσε καλά το νέο ενυδρείο με τους τρόπους που λέει το άρθρο και η ψαροσυνθεση θα είναι το μόνο εύκολο.

Έγινε επεξεργασία - marinos
  • love 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...