Jump to content

Ενυδρείο με σαλιγκάρια και γαρίδες.

Recommended Posts

Καλησπέρα. Ψάχνω να φτιάξω ένα μικρό ενυδρείο 10L. Από ότι βλέπω τα Λίτρα Μ μόνο σαλιγκάρια και γαρίδες παίρνουν άρα θα αρκεστώ σε αυτό😁 Δεν υπάρχει χώρος για μεγαλύτερο. (Με το ζόρι θα βρω γωνία κ για αυτό αν το φτιάξω τελικά) 

Δεν έχω ΚΑΜΙΑ ιδέα τι να κάνω η που να ξεκινήσω. Οποιαδήποτε βοήθεια ήταν ευπρόσδεκτη. Με απλά λόγια παιδιά να καταλαβαίνω  🙂 

Ενημερωτικά στο ενυδρείο χωράνε 7-10 γαριδες και ένα σαλιγκάρι για να μην έχεις αναπαραγωγές και δεν χωράνε μετά. Μπορείς να ψάξεις στο φόρουμ σχετικά άρθρα με το στήσιμο του ενυδρείου και διάφορες πληροφορίες. 

Ένας ιδανικός συνδυασμός θα ήταν Crystal red shrimps με mystery snail 

Caridina Cf. Cantonensis Var. "crystal Red"

ίσως βοηθήσει αυτό. Παραπάνω πληροφορίες μπορει να σου πει καποιος άλλος που ξέρει καλύτερα για στήσιμο ενυδρείου και εξοπλισμό γιατί δεν το χω και πολύ με τι να σου προτείνω 🥲

Καλησέρα, θα σου πρότεινα το πρώτο που απόκτησα και όλα πήγαν θαυμάσια.

ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΩΤΑ LED OASE BiOrb Life 15 LED NANO-AQUARIUM SET 29x19x40 CM + LED, CLEAR 15L

Δυνατό εσωτερικό φίλτρο βάσης σε όγκο που κάνεις παπάδες με τα υλικά που μπρείς να τοποθετήσειςπέρα του  στοιχείου για μηχανική διήθηση (το σφουγγάρι)  έχει  και το απαραίτητο φυσίγγιο –θήκη φίλτρου για τα  χημικά μέσα φιλτραρίσματος 

βάζεις μόνο υποχρεωτικα ένα θερμοστάτη στα 20 με 25 ευρώ και ένα θερμόμετρο , τη μεγάλη αγάπη σου και είσαι οκ

η αεροαντλία δουλεύει όπως πρέπει και είναι αθόρυβη

αν σου πω πόσα ψαράκια και σαλιγγάρια έχω μέσα εδώ και 5 μήνεςα δεν θα το πιστεύεις!!! 

έχω άποψη μόνο για την σειρά life γιατί έχω ακούσει για άλλες σειρές της εταιρίας ότι βγάζουν θόρυβο (basic)

Έγινε επεξεργασία - ant

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...