Marr 21 Ιουλίου 2024 #1 Share 21 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα στην παρέα. Μια γνωστή μου θα μου χαρίσει 2 μωρά χελωνακια γιατί θα φύγει εξωτερικό και θα μου δώσει και μια πισίνα. Έχω 2 μεγάλες χελωνες 8 και 9 ετών και σκέφτομαι σε ενα παλιο μου ενυδρειο να βάλω τις μικρές και τις μεγάλες να τις έχω σε αυτο που ειναι τωρα αλλα και μερικες ωρες να ειναι στην πισίνα και μάλλον έξω στην αυλή. Πως μπορώ να φτιάξω ένα προστατευτικο να τις έχω μερικές ώρες εκεί χωρίς να χρειάζεται να είμαι έξω συνέχεια για να τις προσέχω? Αν υπάρχει κάποιο σχετικό θέμα πιο παλιό παρακαλώ δώστε μου το λινκ ή απαντήστε μου αν κάποιος ξέρει. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 21 Ιουλίου 2024 #2 Share 21 Ιουλίου 2024 Τι προστασία εννοείς; Από τις γάτες και τα πουλιά; Σαν αυτό που βάζουν στις λίμνες για τα koi ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 21 Ιουλίου 2024 #3 Share 21 Ιουλίου 2024 Κάτι σαν αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marr 21 Ιουλίου 2024 Author #4 Share 21 Ιουλίου 2024 @marinosείναι μια φουσκωτή πισίνα και ναι κάτι τέτοιο σε καλυμα. Που μπορώ να το προμηθευτώ? Και πως να το τοποθετησω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 21 Ιουλίου 2024 #5 Share 21 Ιουλίου 2024 Σε αυτό θα σε βοηθήσει ο @killerknight. Χρήστο από που το έχετε προμηθευτεί; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 21 Ιουλίου 2024 #6 Share 21 Ιουλίου 2024 (edited) Είναι αυτό; https://www.gardenideas.gr/index.php?route=product/product&path=257_888_911_279&product_id=2096 Έγινε επεξεργασία 21 Ιουλίου 2024 - marinos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος