ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 3 Ιουλίου #1 Share 3 Ιουλίου Δυστυχώς διαπίστωσα ότι έχει φουσκώσει το έπιπλο του ενυδρείου. Και πρέπει να ξεστηθει άμεσα. Χαρίζω όλα τα ψάρια και τα φυτά σε όποιον τα θέλει η μπορεί να τα πάρει από Θεσσαλονίκη. Θα μαζέψω τα κομμάτια μου και θα το ξανακάνω μέσα στη χρόνια από την αρχή. 😕🙁🙁 Οποίος φίλος θέλει ας μου στείλει μνμ 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 3 Ιουλίου #2 Share 3 Ιουλίου Πώς το έπαθες αυτό; Μακάρι να είχα τα παλιά μου ενυδρεία να τα έπαιρνα για να στα ξαναδώσω. Τώρα με τις κιχλίδες δεν.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 3 Ιουλίου Author #3 Share 3 Ιουλίου Πραγματικά δεν ξέρω Μαρινο.. έχω σκάσει..από τις αλλαγές μάλλον φούσκωσε από λίγο νερό που μπορεί να έτρεχε στις αλλαγές.. άλλη εξήγηση δεν έχω.. το ενυδρείο δεν νομίζω ότι χάνει από κάπου.. είδα φωτογραφίες του Σεπτέμβρη που έστησα το scape που έχω τώρα και ήταν ήδη φουσκωμένο αλλά δεν το είχα δει.. αν είχε διαρροή από τότε πιστεύω το ενυδρείο θα είχε ανοίξει..τώρα θα ψαχτώ για καλό έπιπλο χωρίς φόβο από τα νερά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 3 Ιουλίου #4 Share 3 Ιουλίου (edited) Που φούσκωσε; Στο καπάκι μόνο ή και στα πλαϊνά; Αν είναι μόνο στο καπάκι διορθώνεται εύκολα και με υλικό που δεν θα έχει θέμα με τα νερά. Εκτός αυτού αν φούσκωσε μόνο το καπάκι δεν υπάρχει θέμα να αδειάσει το ενυδρείο μιας και το βάρος πέφτει όλο στα πλαϊνά. Έγινε επεξεργασία 3 Ιουλίου - marinos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 4 Ιουλίου Author #5 Share 4 Ιουλίου Στο καπάκι μόνο. Όχι στα πλαϊνά. Αλλά έχει κάνει κοιλιά. Με τι υλικό μαρινο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 4 Ιουλίου #6 Share 4 Ιουλίου (edited) Άμα είναι στο καπάκι μόνο το ξεβιδώνεις και βάζεις στη θέση του ένα κόντρα πλακέ. Νομίζω ότι έχει στα Leroy Merlin. Υπάρχουν δύο ειδών το οκουμέ και η συμιδα, και αυτά που λέμε κόντρα πλακέ θαλάσσης. Διαστάσεις θα το πάρεις κατά πλάτος και κατά μήκος πέντε εκατοστά μεγαλύτερο για να μην σε προβληματίζει ξανά αν θα πέσει νερό. https://www.leroymerlin.gr/gr/xuleia/panel-xulou-kai-melaminis/kodra-plake/panel-apo-kontra-plake-okoume-pahous-15mm-m2-61544784 Έγινε επεξεργασία 4 Ιουλίου - marinos Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 4 Ιουλίου #7 Share 4 Ιουλίου πριν 1 ώρα, το μέλος ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ έγραψε: Στο καπάκι μόνο. Όχι στα πλαϊνά. Αλλά έχει κάνει κοιλιά. Με τι υλικό μαρινο ; Η κοιλιά έχει να κάνει με το φούσκωμα ή έχει κάτσει το ενυδρείο; Αν το ενυδρείο πατάει καλά στα κάθετα δεν έχεις φόβο να πάθει κάτι άμεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 4 Ιουλίου #8 Share 4 Ιουλίου (edited) Μήπως ράγισε το ενυδρείο από κάτω από το βάρος και τρέχει σιγά σιγά και φούσκωσε το έπιπλο? Γιατί από της αλλαγές μου φαίνεται λίγο περίεργο. Έγινε επεξεργασία 4 Ιουλίου - Taxiarchis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 4 Ιουλίου Author #9 Share 4 Ιουλίου Όχι ταξιάρχη. Το αποκλείω γιατί είδα τα σημεία που φούσκωσε. Αν είχε ραγίσει κάπου τόσους μήνες θεωρώ πως θα είχε ανοίξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 4 Ιουλίου #10 Share 4 Ιουλίου πριν 8 ώρες, το μέλος ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ έγραψε: Όχι ταξιάρχη. Το αποκλείω γιατί είδα τα σημεία που φούσκωσε. Αν είχε ραγίσει κάπου τόσους μήνες θεωρώ πως θα είχε ανοίξει Για παν ενδεχόμενο ρίξε μια ματιά όταν θα κάνεις την αλλαγή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 4 Ιουλίου Author #11 Share 4 Ιουλίου Μία ώρα πριν, το μέλος marinos έγραψε: Για παν ενδεχόμενο ρίξε μια ματιά όταν θα κάνεις την αλλαγή. Εννοείται ότι θα ρίξω. Μαρινο έχεις υπόψη κανένα ξυλουργο για έπιπλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 5 Ιουλίου Author #12 Share 5 Ιουλίου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
meganemg 5 Ιουλίου #13 Share 5 Ιουλίου Θα ήταν καλύτερα κοιλοδοκός και επένδυση από ξύλο (ή ότι άλλο θέλεις). Είσαι σίγουρος πάντα (στατικά τουλάχιστον). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisEco 5 Ιουλίου #14 Share 5 Ιουλίου Κρίμα Γρήγορη, ήταν στολίδι το ενυδρείο σου 😟 Η κοιλιά πάντως φαίνεται ξεκάθαρα. Βάλε κόντρα πλακέ θαλάσσης από πάνω και σκέψου μήπως και για εσωτερική επένδυση με κοιλιοδοκό που γράφει ο φίλος από πάνω, για να γίνει πραγματικά αθάνατο το έπιπλο. Μην σε παίρνει από κάτω. Θα το ξαναστήσεις και σίγουρα θα το κάνεις ακόμη καλύτερο γιατί το μεράκι το έχεις και φαίνεται. 😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 5 Ιουλίου #15 Share 5 Ιουλίου πριν 20 ώρες, το μέλος ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ έγραψε: Εννοείται ότι θα ρίξω. Μαρινο έχεις υπόψη κανένα ξυλουργο για έπιπλο; Πάρε τηλέφωνο και μίλα με τον Παναγιώτη στο bluefish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 5 Ιουλίου Author #16 Share 5 Ιουλίου Μία ώρα πριν, το μέλος marinos έγραψε: Πάρε τηλέφωνο και μίλα με τον Παναγιώτη στο bluefish. Μίλησα. Μου είπε δεν φτιάχνει άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 5 Ιουλίου #17 Share 5 Ιουλίου (edited) Μία ώρα πριν, το μέλος ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ έγραψε: Μίλησα. Μου είπε δεν φτιάχνει άλλο Δεν ξέρω άλλον. Γιατί δεν κάνεις αυτό που σου είπα; Ρώτα και στον Χρήστο στο βιότοπο https://biotope.gr/ Έγινε επεξεργασία 5 Ιουλίου - marinos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 7 Ιουλίου #18 Share 7 Ιουλίου Ολα καλα θα πανε! Θα τα φτιαξεις ολα απο την αρχη. Σε ξερω, εισαι κιμπαρης! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 7 Ιουλίου Author #19 Share 7 Ιουλίου πριν 7 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: Ολα καλα θα πανε! Θα τα φτιαξεις ολα απο την αρχη. Σε ξερω, εισαι κιμπαρης! Ευχαριστώ ναταλια! 🙂 Θα το φτιάξω σίγουρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 7 Ιουλίου Author #20 Share 7 Ιουλίου Τα φυτά δόθηκαν στο φίλο @Zamias.. οποίος ενδιαφέρεται για τα ψάρια ας στείλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 7 Ιουλίου Author #21 Share 7 Ιουλίου Είναι Ρόδοστομοι, green neon tetra, Cory sterbai, αρλεκίνοι, Congo tetra και οτοκυκλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος