Katerina Viera 23 Ιουνίου #1 Share 23 Ιουνίου Έχω έναν μονομαχο και μέσα στην γυαλα μου έχω βάλει κοχιλια από θάλασσα για να του κάνω σπιτάκι είναι μήπως κακό για το ψαρι μ αυτό? Τα κοχιλια μήπως του κάνουν κακό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 24 Ιουνίου #2 Share 24 Ιουνίου (edited) Ρίξε μια ματιά εδώ 👇 Κάπου λέει για διακόσμηση/ βιότοπο ενυδρείου και γενικά για τα ψάρι. Σε γυάλα είναι απαγορευτικό 🚫🙅♂️να βάζουμε οποιαδήποτε ζωή . Καλό είναι να δεις για κάποιο σπίτι καλύτερο για το κατοικίδιο σου🐠 https://www.aquazone.gr/freshwater-profiles/ψάρια-γλυκού-νερού/betta-splendens/ Έγινε επεξεργασία 24 Ιουνίου - Taxiarchis Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 24 Ιουνίου #3 Share 24 Ιουνίου πριν 10 ώρες, το μέλος Katerina Viera έγραψε: Έχω έναν μονομαχο και μέσα στην γυαλα μου έχω βάλει κοχιλια από θάλασσα για να του κάνω σπιτάκι είναι μήπως κακό για το ψαρι μ αυτό? Τα κοχιλια μήπως του κάνουν κακό? Οπως ειπε και ο Ταξιάρχης πιο πανω - δεν βάζουμε ζωντανα σε γυαλα. Αν ειναι και μικρη, δηλ η χωρητικότητα της ειναι κατω απο 10λ, τότε, μεσα σε λιγες ωρες μπορει να ανεβει η αμμωνια (που ειναι δηλητήριο για ολα τα ζωντανα) και το ψαρι μεσα σε λιγες μερες θα καταλήξει νεκρο. Μεχρι, που να παρεις ενα ενυδρειο τουλαχιστον 15 λιτρα, πρεπει να κανεις καθημερινες αλλαγες νερου στη γυαλα 50% με Seachem prime σε τριπλή δοσολογια. Διαβαζεις άμεσα εδω- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος