ManolisP 21 Ιουνίου #1 Share 21 Ιουνίου (edited) Καλησπέρα,εχω ενα 300αρι Ανουμπιας, εχω μεσα 5 χρυσοψαρα και 2 πλεκο θελω φιλτρο διοτι αυτο που ειχα πεθανε,και θελω με κανιστρο. Εχω εστιάσει στα εξής: Fluval 307 Dophin CF1400 Astro 2210 Astro 2212 ποιο απο αυτά θεωρειτε σαν επαρκή λύση και εαν έχετε κάποια άλλη προταση ποια ειναι αυτη; Ευχαριστω πολυ προκαταβολικά Έγινε επεξεργασία 21 Ιουνίου - ManolisP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris888 22 Ιουνίου #2 Share 22 Ιουνίου Γειά σου φίλε. Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για το ενυδρείο σου. Πόσο καιρό τρέχει, μετρήσεις νερού. Με 5 χρυσόψαρα θα χρειαστείς σίγουρα 2 εξωτερικά φίλτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisP 22 Ιουνίου Author #3 Share 22 Ιουνίου το ενυδρειο τρεχει 1 χρονο, δεν εχω κανει ποτε μετρησεις ,ειχε ενα hailea για φιλτρο και τωρα το τρεχω μεχρι να παρω φιλτρο με 2 εσωτερικα dophin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris888 22 Ιουνίου #4 Share 22 Ιουνίου Οποίο κ αν πάρεις φίλε θα χρειαστείς σίγουρα ένα δεύτερο γιατί δεν αρκεί ένα φίλτρο για 5 χρυσόψαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 22 Ιουνίου #5 Share 22 Ιουνίου (edited) Θέλει σίγουρα είτε 2 από αυτά ή ένα αρκετά μεγαλύτερο. Μια μέση λύση θα ήταν αυτό. https://www.bluefishaquariums.gr/φιλτρα-ενυδρειου/εξωτερικό-φίλτρο-aquael-ultramax-2000d.html Έγινε επεξεργασία 22 Ιουνίου - marinos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris888 22 Ιουνίου #6 Share 22 Ιουνίου Πολύ καλό φίλτρο το aquael, καλή ροή, ικανοποιητικό χώρο για βιολογία και αθόρυβο,εύκολο καθάρισμα του προφιλτρου. Το έχω 1 χρόνο τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος