Louis-Gerald 9 Ιουνίου #1 Share 9 Ιουνίου Καλησπέρα σας, Εχω ένα θέμα με το ένα από τα 3 ψαράκια μου το οποίο είναι το black moor... Εδώ και τρεις μέρες καθεται πολλες ώρες στον βυθό με κατεβασμένα πτερυγια... Ανεβαίνει για να φαει, κάνει καμιά βόλτα που και που αλλά μετά παλι εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris888 9 Ιουνίου #2 Share 9 Ιουνίου Καλησπέρα. Μπορείς να μας πεις τα λίτρα ενυδρείου, μετρήσεις νερού συχνότητα αλλαγών? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louis-Gerald 9 Ιουνίου Author #3 Share 9 Ιουνίου Ναι βέβαια. Είναι 450 λίτρα, το έχω γεμάτο στα 400 λίτρα.. Μετρήσεις έκανα και σήμερα αμμωνία 0, νιτρικά στα 10 πριν την αλλαγή, νιτρώδη 0 με υγρά της api.. Αλλαγές κάθε βδομάδα 150 λίτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louis-Gerald 9 Ιουνίου Author #4 Share 9 Ιουνίου Εχω μέσα τρία ψαράκια, τα δυο είναι πορτοκαλι με διπλή ουρά και το ένα το black moor , το ενυδρείο τρέχει από τον Δεκέμβριο έχω ένα φίλτρο Φλουβαλ 350 γεμάτο με βιολογικό και 2 φυτά έναν ποθο και ένα Λάκι μπαμπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris888 10 Ιουνίου #5 Share 10 Ιουνίου Έχεις παρατηρήσει αν έχει κανονικά περιττώματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louis-Gerald 10 Ιουνίου Author #6 Share 10 Ιουνίου Μέχρι πριν γίνει αυτό ήταν κανονικά, τώρα η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να δω τι κάνει έτσι όπως κάθεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris888 10 Ιουνίου #7 Share 10 Ιουνίου Αν παρατηρήσεις άσπρα περιττώματα σαν κλωστή η δυσκοιλιοτητα σταμάτα το τάισμα για 1-2 μέρες και τάισε μετά βρασμένο αρακά ( αποφλοιωμενο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 11 Ιουνίου #8 Share 11 Ιουνίου Έχεις ψύξη; Τι θερμοκρασία νερού έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louis-Gerald 11 Ιουνίου Author #9 Share 11 Ιουνίου Καλησπέρα, ψυξη δεν έχω.. Ανοιχτό είναι από πανω (χωρίς καπάκι) . Η θερμοκρασία είναι στους 26 σταθερά. Τα αλλά δυο είναι μια χαρά. Χρειάζεται να κάνω κάτι για ψυξη από τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louis-Gerald 11 Ιουνίου Author #10 Share 11 Ιουνίου Τα έχω αφήσει άπταιστα τώρα 2 μέρες... Άυριο θα βάλω αρακά. Αυτό εκεί κάθεται μόνιμα στον βυθό... Κάνει καμιά βόλτα που και που αλλά ξανά πέφτει Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 15 Ιουνίου #11 Share 15 Ιουνίου On 11/6/2024 at 11:31 ΜΜ, το μέλος Louis-Gerald έγραψε: Τα έχω αφήσει άπταιστα τώρα 2 μέρες... Άυριο θα βάλω αρακά. Αυτό εκεί κάθεται μόνιμα στον βυθό... Κάνει καμιά βόλτα που και που αλλά ξανά πέφτει Βγαλε μερικες φωτογραφιες απο το ψαρι (καθαρες), μηπως θα καταλαβουμε το τι εχει..... Ριξε μια ματιά εδω, μπορει να σε βοηθησει - https://www.sera.de/fileadmin/epapers/PDF/11103_RG_Gesunde_Aquarienfische_GR.pdf Πες πότε εχεις βαλει κατι καινουριο στο ενυδρειο (ψαρι, φυτα, άλλα ζωντανα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louis-Gerald 16 Ιουνίου Author #12 Share 16 Ιουνίου Καλησπερα, δυστυχώς ο ψαρης μας, μας άφησε.... 😞 τον είχα βάλει καραντίνα γτ τα αλλά 2 τον ενοχλουσαν. Του έβαλα αρακά την πρωτη μερα, δυσκολευόταν να φάει, είχε γυρίσει τελείως ανάποδα την τρίτη μέρα.. Βρήκα κάποια άρθρα, του έβαλα τουλι να στέκεται όρθιος (γιατί έβλεπα ότι το παλευε ) αλλά τελικά δεν άντεξε... Τα τελευταία ψαράκια τα έβαλα νομιζω Ιανουάριο, κάπου εκεί κάτι άλλο δεν έχω αλλάξει. Και τα περναω απο την καραντίνα πρωτα.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος