Jump to content

Guppy με καμπούρα και αδιαθεσία

leonalkalai

Recommended Posts

πριν 5 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε:

Ναι.... φαινεται.....:bigemo_harabe_net-168:Γιατι αυτο το τεστ, που βουτας στο νερο, δεν δειχνει την αμμωνια. Απλα δεν την μετραει. Και να ξερεις, αυτο το τεστ με ταινιες, που βουτας, μετραει πολυ στα περιπου....Δηλ δεν εκανες τιποτα.....

Παρε υγρα τεστ νερου ή βρες καποιον, που εχει υγρα τεστ.

Στείλε μου λινκ ποιο είναι το σωστό τεστ που πρέπει να πάρω καλύτερα.

sera NH4-NH3 Test

API AMMONIA NH3/NH4 TEST KIT

API FRESHWATER MASTER TEST KIT

Τα 2 πρώτα μόνο αμμωνία κατεμε αγοράζεις το πρώτο ή το τελευταίο... 

πριν 6 ώρες, το μέλος Παναγιώτης Καζεράκης έγραψε:

sera NH4-NH3 Test

API AMMONIA NH3/NH4 TEST KIT

API FRESHWATER MASTER TEST KIT

Τα 2 πρώτα μόνο αμμωνία κατεμε αγοράζεις το πρώτο ή το τελευταίο... 

Ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς δεν έχω τόσα χρήματα.

(edited)
πριν 11 ώρες, το μέλος leonalkalai έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς δεν έχω τόσα χρήματα.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν τα χρειάζεσαι όλα απλά εβαλα διαφορετικές επιλογές.

Για αυτό είπα ή το 1 ως οικονομικό ή το Master kit ως Vfm  τώρα που ειμαι σε PC βαζω και Link.

Σε καταλαβαινω γιατι και εγω εσκασα ενα σκασμο χρήματα οταν μου αρωστησε ενας ξιφοφορος :( 

https://misirlis-aquarium.gr/5090-ΑΡΧΙΚΗ/5101-Σπίτι--Κήπος-/-Κατοικίδια-/-Ψάρια-/-Τροφές-and-Χημικά-Ενυδρείων-/-Test-Παραμέτρων-Νερού-Ενυδρείου/2091-sera-nh4-nh3-test-60-test-4001942049108.html?skr_prm=WyI4MWE1ODNmOC01NGE4LTRkYzgtODk5Ni04Zjg2ZDViOGZkYTAiLDE3MTcwMzUyNTU1NTYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Έγινε επεξεργασία - Παναγιώτης Καζεράκης

Αν δεν θέλεις να διαθέσεις πάνω απο 10 ευρω σου προτείνω απλά να αγοράσεις seachem prime (7-8 ευρω το μικρό μπουκαλάκι) να κάνεις μία αλλαγή νερού γύρω στο 50% και μετά ανα δύο τρεις μέρες να κάνεις αλλαγές 20%,προσθέτωντας πάντα prime.Ετσι και να έχεις αμμωνία θα την απομακρίνεις ενώ θα δώσεις χρόνο να αναπτυχθούν βακτήρια που θα καταναλώνουν την αμμωνία,ταυτόχρονα θα αποτοξικοποιείς την υπάρχουσα αμμωνία με την προσθήκη prime.

Ετσι τουλάχιστον θα είσαι βέβαιος ότι το νέρο σου θα είναι στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.

• 4 weeks later...

Αυτό είναι αρσενικό και ξαφνικά απόκτησε κάποιου είδους δυσκαμψία. Κολυμπάει και αντιδράει, τρώει αλλά έχει δυσκολία στο πίσω μέρος και όταν αφήνεται πέφτει προς τα κάτω. Μια χαρά ήταν πριν. Τι μπορεί να φταίει; Τον τελευταίο καιρό βάζω μέσα στο ενυδρείο κάθε κάποιες ώρες δύο παγωμένα μπουκαλάκια πλαστικά με νερό και από 31 βαθμούς που φτάνει η θερμοκρασία του ενυδρείου από την ζέστη κατεβαίνει στους 26-27 σε 5-10 λεπτά.

Τώρα αν έγινε από τις αλλαγές θερμοκρασίας δεν το γνωρίζω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...