Panagiotis Plitas 19 Μαίου #1 Share 19 Μαίου Έχω μια πετρα , που θέλω να την καθαρίσω ώστε να πάει στο άλλο ενυδρείο μου που θέλω να βάλω ένα χελωνακι , πως καθαρίζουμε αυτες της πέτρες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 22 Μαίου #2 Share 22 Μαίου Είναι πέτρα από τη φύση; Ένα καλό πλύσιμο είναι αρκετό συνήθως, άντε και ένα λούσιμο με βρασμένο νερό. Απο εκεί και πέρα αναλόγως που θέλεις να την βάλεις και τι συνθήκες θέλεις να δημιουργήσεις στο ενυδρείο σου βλέπεις αν κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panagiotis Plitas 16 Ιουνίου Author #3 Share 16 Ιουνίου On 22/5/2024 at 10:02 ΜΜ, το μέλος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε: Είναι πέτρα από τη φύση; Ένα καλό πλύσιμο είναι αρκετό συνήθως, άντε και ένα λούσιμο με βρασμένο νερό. Απο εκεί και πέρα αναλόγως που θέλεις να την βάλεις και τι συνθήκες θέλεις να δημιουργήσεις στο ενυδρείο σου βλέπεις αν κάνει. Είναι φυσική πέτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
brainlaugh 17 Ιουνίου #4 Share 17 Ιουνίου Εγώ κάτι πέτρες που ήταν γεμάτες άλγη και υπολείμματα από κόλα ενυδρειακη, τις έτριψα με τροχό και μετά πλύσιμο με νερό και γίνανε σαν καινούργιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος