Jump to content

Ερώτηση για νεο ενυδρείο

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά και καλως σας βρήκα. Εχω ενα 60λιτρο ενυδρείο που το στρώνω μονο του και εχω σκοπό να βαλω καμια γαριδουλα ή σαλιγκαρια. Οι πέτρες ειναι απο ποταμι και το ξυλο παλιο πλατανι παλι απο το ίδιο ποτάμι ολα πλυμενα και βρασμενα.Στο βυθό χαλίκι και optional το καραβακι απο κοχύλια. Οποιαδηποτε προταση για αλλαγες και ποτε θα μπορουσα να φιλοξενήσω κάποια μορφη ζωης δεκτα. Ευχαριστω. 

IMG_20240429_214756.jpg

Καλησπέρα και καλή ανάσταση. Ολες οι πέτρες, ποταμίσιο χαλίκι και κοχύλια θα σου ανεβάζουν αρκετά το pH του ενυδρείου σου συν του ότι θα σου κρατάει αρκετή βρωμιά ο βυθός λόγω ακανονιστης και χοντρής κόκκομέτριας. Υπό αυτές τις συνθήκες θα έχεις μια ποιο δύσκολη συντήρηση του συνόλου. Όπως και να έχει εάν δεν έχεις σκοπό να αλλάξεις το όλο ντεκόρ στρώσε το καλά και όταν θα είναι έτοιμο το ενυδρείο καλώς να τα δεχτείς.... 

• Thanks 1

Σκέφτηκα τελικά να το κάνω φυτευτό.Δεκτές προτάσεις γιατί είμαι άσχετος και μόλις με το καλό το φυτέψω θα βάλω φωτογραφία.

Με το καλό να το κανείς! 🙂

Αν μπορείς δώσε μας πληροφορίες για το ενυδρείο για να σε βοηθήσουμε. Τι διαστάσεις έχεις, τι εξοπλισμό, τι φυτά σκέφτεσαι να βάλεις. Για ευκολα φυτα δεν θα χρειαστείς κάτι παραπάνω. Αλλά για μεσαια και δύσκολα φυτά θα απαιτηθούν κατάλληλα φώτα, σύστημα co2, soil, και πρόγραμμα λίπανσης. Δες και φωτό από ενυδρεία που σου αρέσουν. 

• Agree 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...