ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ 29 Απριλίου #1 Share 29 Απριλίου Καλημέρα σας . Σκέφτομαι να αγοράσω έναν μονομάχο. Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτό Ενυδρείο το .🐠 Γράψτε μου πίσω . Ευχαριστώ. (προαιρετικά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Wolfy 29 Απριλίου #2 Share 29 Απριλίου Καλησπέρα φίλε μου Από προσωπίκη εμπειρία με μονομάχο θα ειναι καλύτερα να παρεις ενα ενυδρειο απο 25 λίτρα και πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ 29 Απριλίου Author #3 Share 29 Απριλίου Πολλά δεν είναι τα 25lt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ 29 Απριλίου Author #4 Share 29 Απριλίου Έχω σκοπό να αγοράσω και ένα άλλο ενυδρείο 110lt για κρύου νερού . Να βάλω εκεί αυτά που έχω είδη ?(Το τρέχων ενυδρείο είναι 25lt? Μπορώ να βάλω κρύου και ζεστού νερού μαζί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ 29 Απριλίου Author #5 Share 29 Απριλίου Δεν θα είναι λίγο επικίνδυνο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ 29 Απριλίου Author #6 Share 29 Απριλίου Μήπως αυτό είναι Καλύτερο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Wolfy 2 Μαίου #7 Share 2 Μαίου On 29/4/2024 at 5:21 ΜΜ, το μέλος ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ έγραψε: Δεν θα είναι λίγο επικίνδυνο ? Είναι λόγο επικίνδυνο, καλύτερα να έχεις δύο ενυδρεία ένα κρύου νερού και ένα ζεστού νερού. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Wolfy 2 Μαίου #8 Share 2 Μαίου On 29/4/2024 at 8:45 ΜΜ, το μέλος ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ έγραψε: Μήπως αυτό είναι Καλύτερο ? Σου προτείνω να πάρεις ενα μεταχειρισμένο ενυδρείο 25L. Έγω έχω δύο ενυδρειά τον 25 λίτρων μεταχειρισμένα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γλύτωσα και κάποια λεφτά σε φίλτρο, θερμοστάτη και λάμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος