Gent χθες στις 02:01 μμ Author #126 Share χθες στις 02:01 μμ Μία ώρα πριν, το μέλος dano23 έγραψε: εγώ δεν νομίζω ότι φταίνε τα φωσφορικά για τα ζοανθακια πάντως.. κάτι άλλο είναι... μήπως έχεις κανέναν οργανισμό που τα στρεσαρει?κ εγώ 0 μετράω στο ενυδρείο μου και νιτρικά 10 προς 25 με σαλιφερτ αλλά είναι όλα ανοιχτά Δεν έχω βάλει κάτι στο ενυδρείο ότι οργανισμοί υπήρχαν πριν που ήταν όλα καλά υπάρχουν και τώρα .θα μπορούσα να πω ότι μια αποικία την στρεσαρου τα clownfish γιατι είναι όλη μέρα εκεί,τις υπόλοιπες??επίσης πιστεύω ότι έχει να κάνει με τις μετρήσεις γιατι είναι το μόνο που άλλαξε σε μια μέρα ήταν κλειστες όλες οι αποικίες .Οταν ανέβηκαν λίγο τα νιτρικά άρχισαν να μισό ανοίγουν πάλι όλες μαζί. πριν 2 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: Απ αυτο βαζεις 0,5ml (παρε σύριγγα ινσουλινης) και την επομενη μερα μετρας τα φωσφορικα. Έγινε ξεκινάω με το που έρθει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 χθες στις 02:31 μμ #127 Share χθες στις 02:31 μμ μακάρι να είναι αυτό και να επανέλθουν στα φυσιολογικά τους...lps δεν έχεις μέσα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gent πριν 19 ώρες Author #128 Share πριν 19 ώρες πριν 6 ώρες, το μέλος dano23 έγραψε: μακάρι να είναι αυτό και να επανέλθουν στα φυσιολογικά τους...lps δεν έχεις μέσα ε? Έχω δύο chalice δεν έχω καταλάβει κάποια αλλαγή μια χαρά μου φαίνονται και τα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος