Jump to content

SIAMESE FIGHTER CROWNTAIL { BLACK VENOM}

ant

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους , καλώς σας βρήκα στον πολύ ωραίο αυτό χώρο.

Σχετικά πολύ καινούργιος στον μαγικό υδάτινο κόσμο του ενυδρείου.

Έχω κανά δίμηνο που ασχολούμαι με το χόμπι αλλά πολύ φανατικά.

έχει λίγες μέρες που έχω έναν ακόμη συγκάτοικο στο σπίτι αυτόν τον εκπληκτικό μαχητή από πολύ καλό εκτροφείο μαχητών με ον χαρακτήρα και τα χαρακτηριστικά του είδους Betta FIGHTER CROWNTAIL στο πρόχειρο σπιτάκι του μέχρι να ετοιμαστεί το κανονικό του.

Θ: 24-26οC   / PH   6. 0 -7.50  / do  2.0 -12.0  

Μετά από μέρες (6-7) που τον έχω με πολύ μεθοδική επαφή και υπομονή άρχισε να ξεπροβάλει την ώρα του φαγητού και να εκτίθεται για λίγο.

έχουμε μέλλον για τα καλύτερα.

Betta 1.jpg

Betta 2.jpg

Betta 3.jpg

Betta 4.jpg

Betta 5.jpg

• Like 2

Καλησπέρα και καλή αρχή!

Να τον χαίρεσαι τον μονομάχο σου!Βάλε καμιά φωτό από όλο το ενυδρείο!👍

Με υπομονή ζυμώνουμε το υγρό περιβάλλον του βασιλιά..

1.jpg

2.jpg

3.jpg

11.jpg

Έγινε επεξεργασία - ant

Μπούκαρε ο βασιλιάς στο σπίτι του  ..  άργισε η ζύμωση του υδάτινου κόσμου του αλλά επιτέλους έγινε

με προσοχή και πολλές μετρήσεις το νεράκι έδωσε το οκ του.

βέβαια θα το μιραστεί  το χώρο με τις caridina cantonensis-Crystal Red Bee αλλά τι να κάνουμε το γαριδόσπιτο ήταν αποθημένο

27.04.jpg

27.04 2.jpg

27.04 3.jpg

27.04 4.jpg

27.04 a.jpg

27.04 b.jpg

27.04 c.jpg

27.04 d.jpg

• 2 weeks later...
(edited)

Δυστυχώς ο βασιλιάς μας βγήκε μούργος σε χαρακτήρα ...καθάρισε τρεις γαριδούλες ενώ εξαφανίστηκαν από την πιάτσα οι υπόλοιπες ..

δεν κυκλοφορεί καμία ούτε για πλάκα...παρά τις ατελείωτες φωλιές - κρυψώνες που τις έχω

το project κοπάδι γαριδούλες με τον μούργο ΑΠΕΤΥΧΕ

Μούργος ιχθυοφύλακας 1-0

Έγινε επεξεργασία - ant

Παραλαμβάνω μάλλον αύριο τρεις νέους συγκάτοικους της  οικογένεια μου

Τα νέα μέλη έρχονται στην πανέμορφη Καστοριά με τα κτελ της γραμμής

Τρεις γαριδούλες Amano  (Caridina multidentata (Japonica) – Amano)

Συνέχεια στο πείραμα συγκάτοικοι για έναν  καθαρόαιμο  και όχι ενυδρειακό CROWNTAIL 

Το αρνητικό στην όλη υπόθεση εργασίας είναι ότι φτάνουν μόλις τα 2,5cm στην συγκεκριμένη φάση αγοράς τους

Το project γαριδούλες με τον μούργο συνεχίζεται

πάμε για το Μούργος ιχθυοφύλακας 2-0  ή    1-1 ?

Προσπάθησε να αλλάξεις την διακόσμηση σε κάτι ποιό φυσικό.

Είσης με αυτό τί εννοείς? "Συνέχεια στο πείραμα συγκάτοικοι για έναν  καθαρόαιμο  και όχι ενυδρειακό CROWNTAIL"

(edited)

Η διακόσμηση έγινε με  μοναδικό στόχο τα παιχνίδια τις κρυψώνες και όχι την αισθητική πλευρά του θέματος.

Συνεχώς όταν έχω χρόνο ψάχνω για προσθήκες που προάγουν το παιχνίδι  

Ο μούργος όλη την ημέρα παίζει χαρούμενος με όλες τις παγίδες τις κούνιες και τις φωλιές

Για αρχή έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει η γνώση για φυτεμένο ενυδρείο στην παρούσα φάση

Πολύ απλά ο πρώτος μαχητής που μου ήρθε ήταν καθαρά διακοσμητικός με χρώματα από υβριδίωση ενυδρειακή χωρίς τον χαρακτήρα και τα χαρακτηριστικά του καθαρόαιμου είδους (παρεμπιπτόντως ήρθε με φαγωμένα πτερύγια κακοδιάθετος και σε 10 περίπου μέρες μου έφυγε)

Δεν λέω και τα διακοσμητικά ψάρια έχουν την χάρη τους (έχω τρεις βαμένες πανέμορφες τέτρα γίντοου (χήρες)

Αυτό εννοώ καθαρόαιμο…ήρθε από το ποιο γνωστό ιχθυοτροφείο της Ταϊλάνδης για μαχητές με τα πιστοποιητικά του είδους και τα αντίστοιχα κρατικά φυτοσανάτορυ εισαγωγής από τρίτες χώρες για τα ζώα

Μπορεί μορφολογικά να γίνει αποδεκτό ώστε να συμμετέχει σε  κάποιο παγκόσμιο διαγωνισμό του συγκεκριμένου είδους (αυτό το αναφέρω ενδεικτικά για να πω τι εννοώ με την λέξη καθαρόαιμο)

Είπα για να μην παρερμηνευθώ ότι και τα διακοσμητικά ενυδρειακά ψάρια έχουν την χάρη τους (έτσι και αλλιώς έχω και από αυτά)     

Αυτά έχετε την αγάπη μου γιατί μας παρέχεται μια διαδικτυακή γωνία μάθησης και φιλοξενίας

Θέλω να πιστεύω ότι έχω πολύ μέλλον με τον μούργο (το όνομα του στο ιχθυοτροφείο ήταν  BLACK VENOM)

Έγινε επεξεργασία - ant

Μετά από ένα ταξίδι κοντά στις εννιά ώρες και 10 λεπτών (τόσο έκαναν σήμερα τα κτελ!!! ) έφτασαν οι τρεις θαρραλέοι συγκάτοικοι του μούργου και εν γένει της οικογένειας

Πρώτη εντύπωση είναι άριστες κολυμβήτριες πανέξυπνες θαρραλέες (κινούνται στο ενυδρείο ενώ τρώνε επιθέσεις)   και γρήγορες ..όλα αντίθετα από τις  caridina - Red Bee    

Έχουμε ελπίδες

1.jpg

2.jpg

• 3 weeks later...

Τελικά οι γαρίδες Amano με πολύ μεγάλη χρωματική κάλυψη στο υδάτινο περιβά;λλον κυκλοφορούν πολύ εύκολα και όλα καλά. Το παν είναι νομίζω η δημιουργία παιδικής χαράς για τον συγκεκριμένο μαχητή. Ατελείωτο παιχνίδι και υγειή συμπεριφορά στο ενυδρείο.

Εκπληκτικό είδος ψαριού ενυδρείου γλυκού νερού .

Ολοι οι κάτοχοι Betta ψαριών ενοθείτεεεε....

Ανοίξτε ενδιαφέροντα θέματα για να ορμίσουμε 

την αγάπη μου

betta 1.jpg

betta 2.jpg

betta 3.jpg

betta 4.jpg

betta 5.jpg

betta 6.jpg

• 1 month later...

Ξεκίνησε ένας καινούργιος 45αρις υδάτινος κόσμος να ζυμώνεται για να υποδεχτεί τον δεύτερο μονομάχο της οικογένειάς που μετά το ντιλ που έγινε τον περιμένουμε με πολύ αγάπη ( το μεγάλωμα του πρώτου πάει περίφημα ).. για τον νέο πρόκειται για ένα  VANDA BETTA FISH (MALE).

Και συγκεκριμένα για τον κύριο παρακάτω.

13 07 2024 45αρι.jpg

Χωρίς τίτλο.jpg

13 07 2024.jpg

• 2 months later...
Τελικά άλλαξε το αρχικό ντιλ αγοράς που αφορούσε τον μαχητή τύπου Vanda Betta Fish (MALE) της παραπάνω φώτο που είχα ποστάρει (με την δικαιολογία ότι από λάθος τους πρόλαβαν και τον έστειλαν σε άλλον αγοραστή). Με μία έκπτωση δώρο 20% για να χρυσώσουν το χάπι κατέληξα μετά από αρκετό ψάξιμο για τα είδη μαχητών και με σύμμαχο το ένστικτο, σε ένα Koi Giant Plakat Betta (MALE) της φώτο που μόλις έφτασε.
Προσδιορίζεται με βάση τον τύπο του :
Koi Betta επειδή με τα μοναδικά χρώματα τους προσομιάζουν πολύ με τα ψάρια Koi. Έχουν επιλεκτικά εκτραφεί για τον συγκεκριμένος τους χρωματισμό, με αποτέλεσμα τα εντυπωσιακά αυτά μαύρα, λευκά και κόκκινα σημάδια.

giant Betta είναι το είδος εκείνο των μονομάχων που είναι αρκετά μεγαλύτερα σε μέγεθος από τα ψάρια της τυπικής ποικιλίας Betta  
Ενώ Plakat Betta είναι το είδος των μονομάχων με τα ιδιαίτερα ζωηρά χρώματα και τα κομψά πτερύγια.

Πολυ μεγάλη αναμονή ατελείωτα e mail με τους πωλητές και σπάσιμο νεύρων 

Εχθές έφτασε ο ταξιδιώτης στο Ελευθέριο Βενιζέλο και με ups σήμερα στο νέο του σπίτι.

Καλή μας συγκατοίκηση.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

• Like 1

• 1 month later...

Στιγμή ιερή η ξέγνοιαστη ώρα του μαχητή

10 11  466154765_8954195051311331_9218834286541977711_n.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...