Παναγιώτης Καζεράκης 15 Απριλίου #1 Share 15 Απριλίου Έχω ένα εχινόδορο σε ένα Rio 180 . Είναι η δεύτερη φορά που ανθίζει (προσπαθεί) Την πρώτη πήγε στης T5 κάηκε τέλος τώρα αν δεν κάνω κάτι σήμερα η αύριο θα έχει φτάσει πάλι στην λάμπα ψηλώνει τρομαχτικά γρηγορά το Stem … Λέω να προσπαθήσω με σκοινί να το απομακρύνω αλλά δε ξέρω πως να το πιάσω %^%& Καμία ιδέα ? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πέτρος92 15 Απριλίου #2 Share 15 Απριλίου Αυτό το φάρμακο όμως δεν μου χαλάει την χημεία του ενυδρείου δεν σκοτώνει και βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς που είναι απαραίτητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Καζεράκης 15 Απριλίου Author #3 Share 15 Απριλίου Απάντησες στο λάθος θέμα αλλά ναι , για αυτο το λόγο ειπα οτι τώρα δεν εχεις ψάρια το να "πεσει" λίγο η βιολογία δε σε νοιάζει ... Ειναι ποιο ασφαλές απο τα άλλα φάρμακα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Καζεράκης 20 Απριλίου Author #4 Share 20 Απριλίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Καζεράκης 20 Απριλίου Author #5 Share 20 Απριλίου (edited) Τα καταφέραμε αλλά τώρα τι ... 1) πόσο μεγαλώνει το άνθος, μπορεί σε λίγο να μη μπορώ να ανοίξω το καπάκι? 2) παίζει μόλις μεγαλώσει λίγο η βαρύτητα να κάνει το θαύμα της και να μπορεί να ξανά πάει στο ενυδρείο? Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία 20 Απριλίου - Παναγιώτης Καζεράκης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος