Πέτρος92 22 Μαρτίου #1 Share 22 Μαρτίου Χαιρετώ την ομάδα, νέος στο χώρο, προσπαθώ να μάθω τα στοιχειώδη διαβάζοντας για να στήσω το πρώτο μου ενυδρείο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 22 Μαρτίου #2 Share 22 Μαρτίου (edited) Καλώς ήρθες Πέτρο στην παρέα του aquazone. gr και τον μαγικό κόσμο του ενυδρείου💫🪸 👋, ξεκίνησε από εδώ και ότι χρειαστείς εδώ είναι τα παιδιά να σε καθοδηγήσουν σωστά 👇 https://www.aquazone.gr/forums/topic/110565-στήνοντας-ένα-ενυδρείο-από-το-μηδέν/ Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου - Taxiarchis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πέτρος92 22 Μαρτίου Author #3 Share 22 Μαρτίου Το διάβασα το συγκεκριμένο άρθρο σε ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 22 Μαρτίου #4 Share 22 Μαρτίου Καλημέρα και καλώς ήρθες! Τι ψαράκια σκέφτεσαι να βάλεις στο ενυδρείο σου? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 22 Μαρτίου #5 Share 22 Μαρτίου Καλώς ήρθες στην παρέα μας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 22 Μαρτίου #6 Share 22 Μαρτίου Καλώς ήρθες στην πιο όμορφη εξάρτηση!!!😂😂😂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πέτρος92 22 Μαρτίου Author #7 Share 22 Μαρτίου πριν 3 ώρες, το μέλος killerknight έγραψε: Καλημέρα και καλώς ήρθες! Τι ψαράκια σκέφτεσαι να βάλεις στο ενυδρείο σου? Σκέφτομαι να ξεκινήσω με 3 guppy 1 αρσενικό 2 θηλυκά για να χαρούν και τα παιδάκια μου την διαδικασία, όταν θα βάλω τα βακτήρια, και μετά να προσθέσω σαλιγκάρια γαρίδες και άλλα που ταιριάζουν με αυτά, όχι πολλά σε αριθμό για να έχουμε περιθώριο για κάποιες γέννες, θέλω να έχω αρκετά εύκολα φυτά που κάνουν πάτωμα και άλλα με πυκνό φύλλωμα, και το στήσιμο να είναι με υπόστρωμα χαλίκι φυσική πέτρα και ρίζες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 23 Μαρτίου #8 Share 23 Μαρτίου πριν 18 ώρες, το μέλος Πέτρος92 έγραψε: θέλω να έχω αρκετά εύκολα φυτά που κάνουν πάτωμα και άλλα με πυκνό φύλλωμα, και το στήσιμο να είναι με υπόστρωμα χαλίκι Το "χαλακι" στο "πατωμα" δεν γινεται με ευκολα φυτα.... δυστυχώς.... Θα χρειαστεις ενα ενυδρειο 60λ (μακρόστενο) κι διαβασμα! Και .... καλως ηρθες στην παρεα μας!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος