Basilis1995 21 Μαρτίου #1 Share 21 Μαρτίου Καλησπέρα σας. Αυτή η γαρίδα είναι αυγομενη η καλοφαγωμενη;😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisEco 21 Μαρτίου #2 Share 21 Μαρτίου Καλησπέρα Βασίλη. Μάλλον έχεις πέσει έξω. Ούτε αυγομενη, ούτε καλοφαγωμένη. Για σελομένη την βλέπω εγώ 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basilis1995 21 Μαρτίου Author #3 Share 21 Μαρτίου Ααα εντάξει φίλε μου! Τι εννοούμε με τον όρο σελομενη; Είμαι νεουδι στο θέμα γαρίδας😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisEco 21 Μαρτίου #4 Share 21 Μαρτίου Στο αρχικό στάδιο της αναπαραγωγής εμφανίζονται αυγά στο άνω μέρος του σώματος της γαρίδας πίσω από το κεφάλι. Αυτό δίνει μια εικόνα σαν να έχει σέλα (για αυτό και το "σελομένη"). Βάζω μια φωτό από δική μου γαρίδα που είναι πιο ευδιάκριτο. Στη συνέχεια τα αυγά κατεβαίνουν προς την κοιλιά για γονιμοποίηση και αφού γίνει το ερωτικό ραντεβού, παραμένουν εκεί μέχρι της εκκόλαψη. Οπότε αν έχεις κάποιο αρσενικό, θα έχεις γεννητούρια. 😉 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basilis1995 21 Μαρτίου Author #5 Share 21 Μαρτίου Ωωω μια χαρά!! Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση 🤜🤛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 23 Μαρτίου #6 Share 23 Μαρτίου mod edit - το θεμα μεταφερεται στην καταλληλη ενοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος