TaitO 24 Ιουνίου 2007 #1 Share 24 Ιουνίου 2007 (edited) Φωτογραφίες από 3 ενυδρεια μου με το σύστημα ψύξης (ανεμιστηράκια) 1η Σημείωση: δεν χρησιμοποίησα Controller αλλά παρόλα αυτά η θερμοκρασία παραμένει σταθερή λόγω του ότι μόλις πέσει κάτω από τους 26 βαθμούς ανάβει ο θερμοστάτης για ελάχιστο χρονικό διάστημα και εξισορροπεί την κατάσταση... άρα όλα καλά. 2η Σημείωση: Όσο και αν μου φαινόταν περίεργο και πολύ δύσκολο να πέσει η θερμοκρασία μόνο με τα ανεμιστηράκια, τελικά έγινε το θαύμα (κατ'εμέ) και η θερμοκρασία σε 3 ενυδρεία (70, 80, 180 λίτρα) έπεσε από τους 31 βαθμούς στους 26! 3η Σημείωση: Ανεμιστηράκια διαμέτρου 8-9cm και ο τρόπος ψύξης που χρησιμοποίησα : 1 ανεμιστηράκι να φυσάει προς τα μέσα και ένα ανεμιστηράκι να φυσάει προς τα έξω. 1ο Ενυδρείο: 2ο Ενυδρείο: 3ο Ενυδρείο: Έγινε επεξεργασία 24 Ιουνίου 2007 - TaitO Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 24 Ιουνίου 2007 #2 Share 24 Ιουνίου 2007 Εγω παλι εχω κανει κατι τετοιο ,θερμοκρασια 26-28 σταθερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος