Nikos Pavlidis 94 15 Ιανουαρίου #1 Share 15 Ιανουαρίου Καλησπέρα στην ομάδα παιδιά έχω μια 6 κιλη μπουκαλα σε ενυδρειο 180 λίτρων έχω το σύστημα co2 art pro se series την γέμισα πριν έναν μήνα πήγε στο 500 και τώρα πάλι είναι στο μηδέν να σημειωθεί ότι δεν έχω αντεπιστροφη βαλβιδα τι να φταίει 3 σταγόνες το δευτερόλεπτο φεύγουν περίπου και διάχυτη έχω κανονάκι για ενυδρειο έως 250 lt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takis Karatzannos 16 Ιανουαρίου #2 Share 16 Ιανουαρίου πριν 9 ώρες, το μέλος Nikos Pavlidis 94 έγραψε: Καλησπέρα στην ομάδα παιδιά έχω μια 6 κιλη μπουκαλα σε ενυδρειο 180 λίτρων έχω το σύστημα co2 art pro se series την γέμισα πριν έναν μήνα πήγε στο 500 και τώρα πάλι είναι στο μηδέν να σημειωθεί ότι δεν έχω αντεπιστροφη βαλβιδα τι να φταίει 3 σταγόνες το δευτερόλεπτο φεύγουν περίπου και διάχυτη έχω κανονάκι για ενυδρειο έως 250 lt καλημερα οταν λες στο 500 εννοεις την κοκκινη ενδειξη? γιατι με γεματη μπουκαλα νομιζω δειχνει 750-800, παντως σε ενα μηνα να αδειασε ειναι περιεργο μηπως εχεις καπου διαρροη? τσεκαρες με σαπουναδα να δεις αν βγαζει καπου φυσαλιδες? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Pavlidis 94 16 Ιανουαρίου Author #3 Share 16 Ιανουαρίου πριν 3 ώρες, το μέλος Takis Karatzannos έγραψε: καλημερα οταν λες στο 500 εννοεις την κοκκινη ενδειξη? γιατι με γεματη μπουκαλα νομιζω δειχνει 750-800, παντως σε ενα μηνα να αδειασε ειναι περιεργο μηπως εχεις καπου διαρροη? τσεκαρες με σαπουναδα να δεις αν βγαζει καπου φυσαλιδες? Λίγο πάνω από την κόκκινη ένδειξη έδειχνε όταν μου την γεμησε θα το τσεκάρω σήμερα γιατί αυτό υποπτευθηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος