wint3r 16 Ιουλίου 2007 #26 Share 16 Ιουλίου 2007 Παιδιά εγώ προτείνω αν θέλετε να σκεφτούμε κ την περίπτωση του Αγ. Παύλου που πιστεύω οτι είναι σχεδόν στη μέση κ από τους Δυτικούς αλλά κ από τους Ανατολικούς.. Αλλιώς κ εγώ είμαι μέσα για το Ρετζίκι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 17 Ιουλίου 2007 #27 Share 17 Ιουλίου 2007 Παιδιά εγώ προτείνω αν θέλετε να σκεφτούμε κ την περίπτωση του Αγ. Παύλου που πιστεύω οτι είναι σχεδόν στη μέση κ από τους Δυτικούς αλλά κ από τους Ανατολικούς.. Αλλιώς κ εγώ είμαι μέσα για το Ρετζίκι.. xoxoxoxo.....με καλυπτει το ρετζικι απολυτα.....ειναι διπλα στο σπιτι μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wint3r 17 Ιουλίου 2007 #28 Share 17 Ιουλίου 2007 xoxoxoxo.....με καλυπτει το ρετζικι απολυτα.....ειναι διπλα στο σπιτι μου.... Κι εμένα με καλύπτει επειδή είμαι Νεάπολη Οπότε ας κλείσουμε μια συνάντηση.. Τι λέτε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 18 Ιουλίου 2007 #29 Share 18 Ιουλίου 2007 Κανένα πρόβλημα παιδιά!!! Να περιμένουμε μέχρι την παρασκευή μήπως και βρεθούν ενδιαφερόμενοι και το κλείνουμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wint3r 18 Ιουλίου 2007 #30 Share 18 Ιουλίου 2007 Καλύτερα όμως καθημερινή πχ Πέμπτη επειδή τώρα που είναι καλοκαίρι φαντάζομαι οι περισσότεροι τα Σαββατοκύριακα θα τα τρώμε στις παραλίες κ στην κίνηση (για Χαλκιδική)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 18 Ιουλίου 2007 #31 Share 18 Ιουλίου 2007 Φίλε μου, καθημερινή λόγω της δουλειάς του κάθε ενός είναι λίγο δύσκολο!!! Αντε θυσίασε και ένα μπάνιο.... τόσα έχουμε θυσιάσει για το χόμπυ μας... Θα χαρούμε να σε δούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO 19 Ιουλίου 2007 #32 Share 19 Ιουλίου 2007 (edited) Για όσους δεν το γνωρίζουν στην Θεσ/νικη ήδη εδώ και κάποια χρόνια γίνονται οι συναντήσεις του ΠΣΦΕ για τα μέλη του και για όποιον άλλον το επιθυμεί.Ειμαστε μια καλή παρέα και με χαρά βλέπουμε σε κάθε συνάντηση και νέα πρόσωπα. Καλα να περάσετε στην συνάντηση που διοργανώνετε(κάθε αρχή και δύσκολη).Σας περιμένουμε και σε αυτες του ΠΣΦΕ.Η πιο κοντινή ημερομηνία ,Κυριακη 5 Αυγουστου : ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Έγινε επεξεργασία 26 Ιουλίου 2007 - ΣΤΑΜΑΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 19 Ιουλίου 2007 #33 Share 19 Ιουλίου 2007 Για όσους δεν το γνωρίζουν στην Θεσ/νικη ήδη εδώ και κάποια χρόνια γίνονται οι συναντήσεις του ΠΣΦΕ για τα μέλη του και για όποιον άλλον το επιθυμεί.Ειμαστε μια καλή παρέα και με χαρά βλέπουμε σε κάθε συμάντηση και νέα πρόσωπα. Καλα να περάσετε στην συνάντηση που διοργανώνετε(κάθε αρχή και δύσκολη).Σας περιμένουμε και σε αυτες του ΠΣΦΕ.Η πιο κοντινή ημερομηνία ,Κυριακη 5 Αυγουστου : ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ γιατι οχι σωκρατη ...???ολοι μαζι σε ολες τις συγκεντρωσεις...!!!αυτο θα ηταν και το βελτιστο...!!!! και οταν λεμε ολοι,εννοουμε ΟΛΟΙ....!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 25 Ιουλίου 2007 #34 Share 25 Ιουλίου 2007 Παιδιά να το κλείσουμε??? Κυριακή 29 Ιουλίου 2007 ώρα 7 στο Ρετζίκι!!! Εσείς που είστε γνώστες της περιοχής θέλω να μου πείτε το όνομα ενός καλού καφέ κατάλληλου για την περίσταση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 26 Ιουλίου 2007 #35 Share 26 Ιουλίου 2007 Παιδια, ακούω προτάσεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bas_754 26 Ιουλίου 2007 #36 Share 26 Ιουλίου 2007 και ας μπει και ενα σχεδιαγραμμα η οδηγιες για το πως θα φτασουμε . Δεν ειμαστε ολοι απο Θεσ/νικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 26 Ιουλίου 2007 #37 Share 26 Ιουλίου 2007 Το ρετζικι είναι πριν την περιοχή πεύκα που φαίνετε στο χάρτη Χαρτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 26 Ιουλίου 2007 #38 Share 26 Ιουλίου 2007 Δεν εχω λείψει ποτε απο συναντηση του aquazone στη Θεσσαλονικη.Γι'αυτο θα προσπαθησω να ερθω αλλα δεν υποσχομαι τιποτα καθως θα ειμαι απο παρασκευη εκτος Θεσσαλονικης.Οπως και να εχει θα χαρω να ξαναδω οσους γνωρίζω και να γνωρίσω οσους δεν έτυχε να συναντήσω μεχρι τωρα,είτε αυτη είτε την επομενη φορα. Εαν θελετε να βρεθειτε στην περιοχη κοντα στο Ρετζίκι προτεινω το μαγαζι KAFEA. Ανεβαινοντας προς χωρτιατη περναμε μεσα απο το Ρετζικι και κατευθηνομαστε προς Ασβεστοχωρι.Στην αρχη του ασβεστοχωρίου (ανεβαίνοντας) ο δρομος γινεται διχάλα και μονοδρομείται (δεξια πανε αυτοι που ανεβαινουν).Εκει ακριβως εχει ενα βεζιναδικο και μετα ειναι αυτο το καφε (στο αριστερο μας χερι).Απέναντι του εχει και parking. Αν το γνωριζει καποιος και μου ξεφευγει κατι παρακαλω να με διορθωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 26 Ιουλίου 2007 #39 Share 26 Ιουλίου 2007 OK Άκη νομίζω ότι το μαγαζί είναι μια χαρά!!! Κλείνουμε λοιπόν, Κυριακή 29 Ιουλίου 2007 στο KAFEA!!! (Ανεβαινοντας προς χωρτιατη περναμε μεσα απο το Ρετζικι και κατευθηνομαστε προς Ασβεστοχωρι.Στην αρχη του ασβεστοχωρίου (ανεβαίνοντας) ο δρομος γινεται διχάλα και μονοδρομείται (δεξια πανε αυτοι που ανεβαινουν).Εκει ακριβως εχει ενα βεζιναδικο και μετα ειναι αυτο το καφε (στο αριστερο μας χερι).Απέναντι του εχει και parking. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος