Husky_Jim 8 Ιανουαρίου #1 Share 8 Ιανουαρίου Σας περιμένουμε όλους/ες για την καθιερωμένη μηνιαία μας συνάντηση!!!!! Στο γνωστό μας μέρος Flocafe Δέλτα Φαλήρου δίπλα στα Jumbo στις 18:00. Ελάτε να τα πούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες και να γνωριστούμε. Σας περιμένουμε όλους!!! Η Ομάδα του Aquazone.gr Flocafe Δέλτα Φαλήρου Παλαιά Λεωφ. Ποσειδώνος 1 & Μωραϊτίνη (πρώην Village Center) Tήλ: 2109411070 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 8 Ιανουαρίου Author #2 Share 8 Ιανουαρίου Μετά από κορονοιούς και πολλά άλλα θα είμαι εκεί....ετοιμαστείτε!!!!!!!!!!! @Sturm πράξε τα δέοντα......😆😆😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 8 Ιανουαρίου #3 Share 8 Ιανουαρίου Ελπίζω να είμαι εκεί αυτή τη φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 8 Ιανουαρίου Author #4 Share 8 Ιανουαρίου πριν 15 λεπτά, το μέλος killerknight έγραψε: Ελπίζω να είμαι εκεί αυτή τη φορά Να είσαι για να μπορέσουμε να συζητήσουμε εμείς του "κρύου νερού"......🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 8 Ιανουαρίου #5 Share 8 Ιανουαρίου πριν 28 λεπτά, το μέλος killerknight έγραψε: Ελπίζω να είμαι εκεί αυτή τη φορά πριν 11 λεπτά, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Να είσαι για να μπορέσουμε να συζητήσουμε εμείς του "κρύου νερού"......🤣 Μπορείτε να κάτσετε έξω εσείς να τα πείτε. Να μπείτε στο κλίμα του κρυου... νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 8 Ιανουαρίου Author #6 Share 8 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, το μέλος Antonis K έγραψε: Μπορείτε να κάτσετε έξω εσείς να τα πείτε. Να μπείτε στο κλίμα του κρυου... νερού. Είμαι κρυουλιάρης, δέν γίνετε....🤪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 8 Ιανουαρίου #7 Share 8 Ιανουαρίου πριν 11 λεπτά, το μέλος Antonis K έγραψε: Μπορείτε να κάτσετε έξω εσείς να τα πείτε. Να μπείτε στο κλίμα του κρυου... νερού. Ειδικά το Σάββατο μιλάμε για πολύ κρύο.... νερό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 8 Ιανουαρίου #8 Share 8 Ιανουαρίου Στα λόγια μου έρχεσαι κ εσυ 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 8 Ιανουαρίου #9 Share 8 Ιανουαρίου Και εμείς θα έρθουμε αλλά μάλλον κατά τις 8 γιατί άρχισαν και οι κοπές πίτας... Ευτυχώς η δικιά μας συνήθως είναι Φεβρουάριο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Καζεράκης 9 Ιανουαρίου #10 Share 9 Ιανουαρίου Λογικά θα ερθω και εγώ αλλά πάλι δουλευω πρωι την επόμενη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Ιανουαρίου #11 Share 10 Ιανουαρίου Έπειτα από παρά πολύ καιρό,πιστεύω να μπορέσω να έρθω να σας δω. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisEco 10 Ιανουαρίου #12 Share 10 Ιανουαρίου Ελπίζω να έρθω και εγώ να γνωριστούμε από κοντά. Όλο λέω να έρθω και όλο κάτι συμβαίνει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 13 Ιανουαρίου #13 Share 13 Ιανουαρίου Συζητήσεις υψηλού επιπέδου! Και μπύρες φυσικά. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 13 Ιανουαρίου #14 Share 13 Ιανουαρίου Μια χαρά σας βρίσκω, λίγοι αλλά καλοί! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Καζεράκης 14 Ιανουαρίου #15 Share 14 Ιανουαρίου 1) Έχω παχύνει πολύ ... 2 βρε @Antonis K5 λεπτά μίλησα στο τηλ τότε έβγαλες Photo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος