Γιαννης Οικονομου 27 Δεκεμβρίου 2023 #1 Share 27 Δεκεμβρίου 2023 2 Helena θα ήταν πολύ καλά Λες κι αν ............. 🥳🥳🥳 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nydreio28 28 Δεκεμβρίου 2023 #2 Share 28 Δεκεμβρίου 2023 Έχω να σου δώσω αν είσαι Αθήνα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιαννης Οικονομου 28 Δεκεμβρίου 2023 Author #3 Share 28 Δεκεμβρίου 2023 πριν 3 ώρες, το μέλος nydreio28 έγραψε: Έχω να σου δώσω αν είσαι Αθήνα Ευχαριστώ πολύ πες ότι μου έδωσες σαν θέμα το άνοιξα τι θα επιθυμούσες να έχει το δέντρο από κάτω. Ευχαριστώ και πάλι για την κίνηση 🍻 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 29 Δεκεμβρίου 2023 #4 Share 29 Δεκεμβρίου 2023 Ένα mixed reef 800l γεμάτο με κορραλια 😂😂😂 Ειρηνη και υγεία σε ολο τον κόσμο και σε όλους τους κατατρεγμένους της γης! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Καζεράκης 29 Δεκεμβρίου 2023 #5 Share 29 Δεκεμβρίου 2023 Τα Flying fox που αγόρασα να ειναι SAE και ένα 350 L Juwel Σοβαρά ομως να γίνει κατι να περάσει η Travel Visa μιας φίλης ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 29 Δεκεμβρίου 2023 #6 Share 29 Δεκεμβρίου 2023 πριν 17 ώρες, το μέλος ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ έγραψε: Ένα mixed reef 800l γεμάτο με κορραλια 😂😂😂 Πόνεσα τωρα..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisEco 29 Δεκεμβρίου 2023 #7 Share 29 Δεκεμβρίου 2023 Εμένα ο Άη Βασίλης θέλω να μου φέρει τους 6 αριθμούς του Τζόκερ που θα κερδίσω 10Μ, για να αγοράσω ένα "σπιτάκι" 500τ.μ. σε κτήμα, το μισό να το γεμίσω ενυδρεία και ό,τι περισσέψει από τα λεφτά να τα κάνω λίμνες στην αυλή. Ζητάω πολλά;;;; 😂😂😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος