Takis Karatzannos 23 Νοεμβρίου 2023 #1 Share 23 Νοεμβρίου 2023 καλημερα θα ηθελα λιγο τις συμβουλες σας εχω ενα 70αρι στο οποιο ειχα μεσα 2 ανουμπιες 2 ντοματιες 1 εχινοδορο και 5-6 egeria εκτος απο την καφε αλγη που εχω (τρεχει 2 μηνες) μου ηρθε και η μαυρη αφου εβλεπα οτι τα φυτα δεν πανε και πολυ καλα αποφασισα και χθες τα εβγαλα ολα και το ξαναφυτεψα με νεα φυτα αυτη την στιγμη εχω μεσα 3 ντοματιες 4 ανουμπιες 10 egeria 1 εχινοδορο και 2 java fern και επισης υπαρχει και μπουκαλα co2 αυτο που θελω να ρωτησω ειναι να εχω το φωτισμο με 2 λαμπες novolux 1250 lumens για 8 ωρες οπως μεχρι τωρα η να δουλεψω και τις 3 λαμπες 1875 lumens αλλα για λιγοτερες ωρες πχ 6 τωρα που αυξηθηκαν τα φυτα? (για καποιο λογο μου ανεβαζει αναποδα την φωτογραφια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_dms 25 Νοεμβρίου 2023 #2 Share 25 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα, Δοκίμασε τις 3 για 6 ώρες να δεις πως θα πάει. Τα φυτά σου γιατί δεν πήγαιναν καλά? Μήπως τα τσιμπολογούσαν τα χρυσόψαρα? Και η μαύρη σε τι ποσότητα είχε εμφανιστεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος