dio20_4 18 Νοεμβρίου 2023 #1 Share 18 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην ομάδα. Ενδιαφέρομαι να αγορασω jewel red κιχλιδες και θα ήθελα να μάθω ποσό εύκολο είναι να βρω; Στη θεσσαλονικη που ειμαι δεν έχω βρει πουθενά. Γνωρίζει κάποιος από που μπορώ να προμηθευτώ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 18 Νοεμβρίου 2023 #2 Share 18 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Παλιά ήταν σχετικά εύκολο να τα βρεις. Ψάξε στο bluefish ή στον βιότοπο ή στο quiko. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dio20_4 18 Νοεμβρίου 2023 Author #3 Share 18 Νοεμβρίου 2023 Τα 2-3 μαγαζια που ανέφερες μου είπαν το ίδιο πραγμα, ότι είναι δύσκολο να βρω. Ελπίζω μήπως κάποιος έχει και δίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 18 Νοεμβρίου 2023 #4 Share 18 Νοεμβρίου 2023 Αν έχεις FB δες μήπως βρεις σε τίποτα αγγελίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dio20_4 18 Νοεμβρίου 2023 Author #5 Share 18 Νοεμβρίου 2023 Και εκεί μόνο από Αθήνα βρήκα και δε στέλνει κανεις. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος