Konstantinos 545 28 Οκτωβρίου 2023 #1 Share 28 Οκτωβρίου 2023 Γειά σας, Είμαι νέος στο forum. Ήρθα εδώ γιατί θέλω να ρωτάω διάφορα πράγματα που δεν γνωρίζω. Θα ήθελα να ρωτήσω τι εξοπλισμό χρειάζομαι για την αναπαραγωγή Δίσκων? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 29 Οκτωβρίου 2023 #2 Share 29 Οκτωβρίου 2023 (edited) @Κωσταντινος η όποιο άλλο παιδί γνωρίζει. Μπορείς να ενημερωθείς και από εδώ Nidal στο 6985820398 Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2023 - Taxiarchis Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 29 Οκτωβρίου 2023 #3 Share 29 Οκτωβρίου 2023 πριν 17 ώρες, το μέλος Konstantinos 545 έγραψε: Γειά σας, Είμαι νέος στο forum. Ήρθα εδώ γιατί θέλω να ρωτάω διάφορα πράγματα που δεν γνωρίζω. Θα ήθελα να ρωτήσω τι εξοπλισμό χρειάζομαι για την αναπαραγωγή Δίσκων? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Για νέος στο χόμπυ βλέπω ξεκινάς με επικίνδυνες αποστολές........έχεις δίσκους? Πες δύο πραγματικά για το ενυδρείο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos 545 29 Οκτωβρίου 2023 Author #4 Share 29 Οκτωβρίου 2023 Όχι δεν έχω αυτή την στιγμή. Τώρα φτιάχνω το νερό του ενυδρείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vou 29 Οκτωβρίου 2023 #5 Share 29 Οκτωβρίου 2023 Ξεκινα από εδώ για τα βασικά. Συνέχισε με πολύ διάβασμα. Καλή αρχή.🙂 https://m.youtube.com/watch?v=4vlt0Vc6PKA&pp=ygUMzpTOuc-DzrrOv865 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos 545 29 Οκτωβρίου 2023 Author #6 Share 29 Οκτωβρίου 2023 Ευχαριστώ. Ότι χρειαστώ θα σας στείλω σε αυτή την ομάδα!! Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας!🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 29 Οκτωβρίου 2023 #7 Share 29 Οκτωβρίου 2023 https://www.aquazone.gr/freshwater-profiles/ψάρια-γλυκού-νερού/symphysodon-discus/ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos 545 29 Οκτωβρίου 2023 Author #8 Share 29 Οκτωβρίου 2023 Γειά σας και πάλι. Θα ήθελα να κάνω άλλη μια ερώτηση. Στο τέστ που θα κάνω για να δω αν το νερό είναι καλό τί θα πρέπει να κοιτάω? Ευχαριστώ και πάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 29 Οκτωβρίου 2023 #9 Share 29 Οκτωβρίου 2023 (edited) Νομίζω Κωσταντίνε τα έχεις λίγο μπερδεμένα δεν μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις αναπαραγωγή δίσκους από τη στιγμή που δεν γνωρίζεις το βασικό για τον κύκλο πρέπει κάποια πράγματα να τα πιάσεις από την αρχή γνώμη μου 👍. Όταν γίνει ο κύκλος που λέμε το (στρώσιμο) δεν θα πρέπει να έχει το σύστημα σου/ ενυδρείο σου, αμμωνία ΝΗ3/4, Νιτρώδη ΝΟ2 , θα πρέπει να είναι 0ppm , μόνο Ν03 Νιτρικά θα πρέπει να έχεις περίπου 10- 15 ppm .Ρίξε μια ματιά εδώ θα σου λύσει όλες τις απορίες 👇 https://www.aquazone.gr/forums/topic/ 110565-στήνοντας-ένα-ενυδρείο-από-το-μηδέν/?do=findComment&comment=1229193 Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2023 - Taxiarchis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos 545 29 Οκτωβρίου 2023 Author #10 Share 29 Οκτωβρίου 2023 Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα από αυτό. Επίσης δεν είδα κάτι για τα TEST🙄 Εγώ έχω τα TEST της ESHA. Eπίσης μου είπαν ότι οι δίσκοι χρειάζονται τύμφη για την σκληρότητα του νερού. Εγώ την έχω βάλει αυτή. Το θέμα είναι δεν ξέρω να διαβάζω το TEST. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 29 Οκτωβρίου 2023 #11 Share 29 Οκτωβρίου 2023 πριν 8 λεπτά, το μέλος Konstantinos 545 έγραψε: Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα από αυτό. Επίσης δεν είδα κάτι για τα TEST🙄 Εγώ έχω τα TEST της ESHA. Eπίσης μου είπαν ότι οι δίσκοι χρειάζονται τύμφη για την σκληρότητα του νερού. Εγώ την έχω βάλει αυτή. Το θέμα είναι δεν ξέρω να διαβάζω το TEST. Ανέβασε μερικές φωτογραφίες από τα τεστ και το/τα ενυδρεία σου για να μπορέσουν και τα υπόλοιπα παιδιά να σε βοηθήσουν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos 545 29 Οκτωβρίου 2023 Author #12 Share 29 Οκτωβρίου 2023 ΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos 545 29 Οκτωβρίου 2023 Author #13 Share 29 Οκτωβρίου 2023 Οι φωτογραφίες από το TEST είναι αυτές: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 29 Οκτωβρίου 2023 #14 Share 29 Οκτωβρίου 2023 πριν 4 ώρες, το μέλος Konstantinos 545 έγραψε: Οι φωτογραφίες από το TEST είναι αυτές: Αυτό το σετ από χαρτάκια με τα τεστ δεν είναι αξιόπιστο και δεν μετράει αμμωνία ΝΗ3/ΝΗ4. Οι δίσκοι είναι δύσκολα στην διατήρηση τους ψάρια και δεν θα σε συμβουλεύα να ξεκινήσεις το χόμπι από αυτά τα ψάρια. Διάβασε καλά το λινκ που σου έδωσε ο Ταξιάρχης μάθε πώς να στρώνεις το ενυδρείο σου ενημέρωσε μας για τις διαστάσεις και το φίλτρο του ενυδρείου σου και εμείς εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε και να σε καθοδηγήσουμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos 545 29 Οκτωβρίου 2023 Author #15 Share 29 Οκτωβρίου 2023 Tα ΤΕΣΤ της API Freshwater Master Test Kit είναι αξιόπιστα για την μέτρηση νερού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 29 Οκτωβρίου 2023 #16 Share 29 Οκτωβρίου 2023 πριν 2 ώρες, το μέλος Konstantinos 545 έγραψε: Tα ΤΕΣΤ της API Freshwater Master Test Kit είναι αξιόπιστα για την μέτρηση νερού; Ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos 545 2 Νοεμβρίου 2023 Author #17 Share 2 Νοεμβρίου 2023 Γειά σας, Πήρα αυτά τα TEST της API. Τι θα πρέπει να βλέπω στον χρωματικό πίνακα όταν θα κάνω το TEST; Σας στέλνω φωτογραφία τον πίνακα. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisEco 2 Νοεμβρίου 2023 #18 Share 2 Νοεμβρίου 2023 πριν 56 λεπτά, το μέλος Konstantinos 545 έγραψε: Γειά σας, Πήρα αυτά τα TEST της API. Τι θα πρέπει να βλέπω στον χρωματικό πίνακα όταν θα κάνω το TEST; Σας στέλνω φωτογραφία τον πίνακα. Ευχαριστώ! Τι εννοείς τι θα πρέπει να βλέπεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos 545 2 Νοεμβρίου 2023 Author #19 Share 2 Νοεμβρίου 2023 Εννοώ πάνω σε αυτον τον πίνακα τι χρώμα πρέπει να κοιτάω σε κάθε TEST. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 2 Νοεμβρίου 2023 #20 Share 2 Νοεμβρίου 2023 (edited) Όποιο τεστ και να κανείς Ph, Nh3/4, No2, No3 θα σου δείξει κάποιο χρώμα πχ ας πούμε το PH βάζεις της σταγόνες που λέει το μπουκάλακι στο σωληνάκι με νερό ενυδρείου ανακατεύουμε λίγο και μετά πηγαίνεις στο πίνακα με το μπουκαλάκι και βλέπεις και συγκρίνεις τα χρώματα δηλαδή με ποιο χρώμα ταιριάζει περισσότερο ας πούμε μπλε σκούρο τι είναι????????? Αφού ταιριάζει το χρώμα εκεί τι ph είναι???? Ωαιοο 7,6 👍 ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ . Έγινε επεξεργασία 2 Νοεμβρίου 2023 - Taxiarchis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos 545 3 Νοεμβρίου 2023 Author #21 Share 3 Νοεμβρίου 2023 Tο ph 7,6 είναι καλό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 3 Νοεμβρίου 2023 #22 Share 3 Νοεμβρίου 2023 https://www.aquazone.gr/forums/topic/114658-symphysodon-aequifasciatus-discus-προφιλ/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος