alan boy 22 Ιουνίου 2007 #1 Share 22 Ιουνίου 2007 (edited) Να παρουσιασω και εγω το Ενυδρειο μου Ενυδρειο: 120Χ40Χ60 ιδιοκατασκευη 10 τζαμι καθαρα: ~ 260 Λιτρα Διακοσμηση: Ξυλα μοπανι Φιλτρανση: 2χ2213 και 2028 Θερμανση: hyndor 300Watt Ψυξη: 4 Ανεμιστηρακια (2, 6cm φυσανε στη σταθμη του νερου και2, 8cm βγαζουν εξω τη θερμοτητα των λαμπων) και κοντρολερ eliwel 915. Αλλαγες Νερου: Καθε 5 μερες 35 λιτρα ( 70% απο RO, 30% νερο Βρυσης) co2 μπουκαλα 5 λιτ. με κοντρολερ sms122 1 φυσαλιδα το δευτ. διαχυση μικτης της ferplast PH: 6,6 Θερμοκρασια: 27,9 GH: 5 KH: 3 NH2: 0 NO3 ~ 5 po4 -5 Φωτισμος: 1Arcadia Original Tropical 38watt 1Arcadia Fresh Water 38watt 2sylvania gro lux 30watt Διαρκεια Φωτισμου: 10 Ωρες Φοντο: αφισα με πετρες Λιπανση: Ολη την σειρα της Seachem.καθε μερα 1ml iron 1ml flurish 7ml potasium.οποτε χριαστει nitrogen και φοσφορους. Ψαρια: 3 Discus 1πλεκο 13 καρδιναλ 5 ροδοστομοι 5 Corydoras Φυτα:cryptocoryne ciliata,echinodorus x rubra srecial,lysimachia nummularia,ludwigia glandulosa,hygrophila corymbosa var stricta nana 2 μπαλιτσες αλγης και καποια αλλα ονοματα δεν θυμαμαι Έγινε επεξεργασία 22 Ιουνίου 2007 - ελιν Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 22 Ιουνίου 2007 #2 Share 22 Ιουνίου 2007 Μπραβο καταπληκτικο αποτελεσμα συγχαρητιρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 22 Ιουνίου 2007 #3 Share 22 Ιουνίου 2007 Μπραβο καταπληκτικο αποτελεσμα συγχαρητιρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 23 Ιουνίου 2007 #4 Share 23 Ιουνίου 2007 Πολύ ωραίος βιότοπος για τους δίσκους σου! Το ενυδρείο σου, δείχνει πολύ όμορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elli 23 Ιουνίου 2007 #5 Share 23 Ιουνίου 2007 συγχαρητήρια για το ενυδρείο σου είναι πολύ όμορφο και απο όλες τις παραμέτρους σωστά στημένο. Να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 23 Ιουνίου 2007 #6 Share 23 Ιουνίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 23 Ιουνίου 2007 Author #7 Share 23 Ιουνίου 2007 μερικες ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal 23 Ιουνίου 2007 #8 Share 23 Ιουνίου 2007 Πολυ ωραιο, μπραβο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Ιουνίου 2007 #9 Share 23 Ιουνίου 2007 μπραβο,πολυ ωραιο το ενυδρειο σου..!!!!! (ασχετο,θα ανεβει και αλλο η βενζινη....?????χιχιχιχι....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 23 Ιουνίου 2007 #10 Share 23 Ιουνίου 2007 Γιωργο θελω και εγω να σου πω απλα οτι ειναι ....υπεροχο.Τελικα το εκανες οπως το σκεφτοσουν,ραμποτε,κ.λ.π,κ.λ.π.. Μπραβο σου! Υ.γ Αντε και με καμια γεννα τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 23 Ιουνίου 2007 Author #11 Share 23 Ιουνίου 2007 (edited) Υ.γ Αντε και με καμια γεννα τωρα ασε αυτο ειναι αλλο θεμα.................. καθε 7 με 8 μερες γεννανε πανω στο μικτη του co2.αλλα μονο αυγα βλεπω τιποτα αλλο. οσο για τη βενζινη κωστα.....αστα φωτια........ Έγινε επεξεργασία 23 Ιουνίου 2007 - ελιν Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 23 Ιουνίου 2007 #12 Share 23 Ιουνίου 2007 Μηπως θα ηταν καλυτερα να απομονωνες το ζευγαρι?Λεω μηπως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 23 Ιουνίου 2007 Author #13 Share 23 Ιουνίου 2007 ναι αυτο πρεπει αλλα να δω ποτε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamania 24 Ιουνίου 2007 #14 Share 24 Ιουνίου 2007 εξαιρετικη δουλεια.μπραβο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 29 Ιουνίου 2007 #15 Share 29 Ιουνίου 2007 ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΟΥ!ΥΠΑΡΧΕΙ PLECO AN EIΔΑ ΚΑΛΑ;ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.. ΦΙΛΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 29 Ιουνίου 2007 Author #16 Share 29 Ιουνίου 2007 και εγω υπο σκεψη ειμαι αλλα τον λυπαμαι...... ενα χρονο σχεδον ειναι μεσα....... βασικα τη μερα παντα υσηχος ειναι........ δεν ξερω αν νυχτοπερπαταει....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 29 Ιουνίου 2007 #17 Share 29 Ιουνίου 2007 Ομορφο το ενυδρειο σου φιαγμενο με μερακι,Οστωσο αν ειχες αμμο για υποστρωμα και μερικες ακομη ριζες θα πλησιαζε περισσοτερο το φυσικο τους περιβαλον.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lsap 30 Ιουνίου 2007 #18 Share 30 Ιουνίου 2007 Μπράβο φίλε πολύ καλό το ενυδρείο και πάλι μπράβο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 30 Ιουνίου 2007 Author #19 Share 30 Ιουνίου 2007 (edited) Οστωσο αν ειχες αμμο για υποστρωμα και μερικες ακομη ριζες θα πλησιαζε περισσοτερο το φυσικο τους περιβαλον.!! το υποστρομα ηταν ενα απ τα πιο μεγαλα λαθη. ειναι ακουαλιτης και το κακο ειναι οτι ξεφυτευονται πολυ ευκολα τα φυτα.ειδικα αυτα που εχουν λεπτη ριζα. το εβαλα γιατι ηδη το ειχα αγορασει....... οσο για ριζες ειχα αλλη μια μεσα αλλα την εβγαλα.θεωρισα οτι κραταει πολλα λιτρα.δεν ξερω ετσι μου'ρθε.μπορει να τη βαλω παλι. υ.γ.σιγα σιγα μαθαινεις τι να κανουμε στο επομενο...........δεν θα αργησει Έγινε επεξεργασία 30 Ιουνίου 2007 - ελιν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanetidis 30 Ιουνίου 2007 #20 Share 30 Ιουνίου 2007 Συγχαρητήρια για το ενυδρείο σου. Το έχεις φτιάξει πάρα πολύ όμορφο κάτι που δείχνει μεράκι και υπομονή. Το μόνο που θα τολμήσω να προτείνω και φυσικά αν θέλεις ακούς θα ήταν να βγάλεις την αφίσα με τις πέτρες γιατί η αφίσα δεν δίνει την αίσθηση της τρισδιάστατης υφής και θα πρότινα να βάλεις ένα σκούρο μονόχρωμο φόντο για να δώσεις την αίσθηση του βάθους. Φυσικά όπως είπα και πριν αυτά είναι γούστα. Και πάλι συγχαρητήρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 10 Ιουλίου 2007 Author #21 Share 10 Ιουλίου 2007 αν πειραξω την αφισα η γυναικα μου θα με το ξερω. και εγω μαυρο φοντο ηθελα αλλα ανωτερα βια. καλο ειναι και ετσι μωρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
underwater 11 Ιουλίου 2007 #22 Share 11 Ιουλίου 2007 Παρα πολύ όμορφο το ενυδρείο σας!!! Πολύ όμορφο και το εξωτερικό περίγραμμα! καπάκι τραπέζι και ολά αυτά με το ξύλο!!! Έχω μια απορροία... τα ντουί στις λάμπες δεν ειναι στεγανά... δεν εχεις πρόβλημα με την υγράσια..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 11 Ιουλίου 2007 Author #23 Share 11 Ιουλίου 2007 εχουν ηδη αλαχτει τα ντουι με στεγανα της arcadia.για 5 μερες ηταν ετσι. μετα απο συζητηση στο φορουμ τα αλαξα για να μην εχουμε κανα τζιζζζζζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 13 Ιουλίου 2007 Author #24 Share 13 Ιουλίου 2007 εχουν ηδη αλαχτει τα ντουι με στεγανα της arcadia.για 5 μερες ηταν ετσι. μετα απο συζητηση στο φορουμ τα αλαξα για να μην εχουμε κανα τζιζζζζζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanetidis 13 Ιουλίου 2007 #25 Share 13 Ιουλίου 2007 αν πειραξω την αφισα η γυναικα μου θα με το ξερω. και εγω μαυρο φοντο ηθελα αλλα ανωτερα βια. καλο ειναι και ετσι μωρε Καταλαβαίνω... Πάντως αν θέλεις δείξε στην γυναίκα σου την πλάτη από το δικό μου ενυδρείο μήπως αλλάξει γνώμη. Βέβαια η δική μου πλάτη δεν είναι μαύρη αλλά αν της αρέσει ίσως εγκρίνει ένα ποσό από τον προϋπολογισμό και σου φέξει και εσένα. Πάντως και έτσι να το αφήσεις έχεις απόλυτο δίκιο πως είναι πάρα πολύ ωραίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος