alan boy 12 Μαίου 2008 #51 Share 12 Μαίου 2008 (edited) αν πουμε οτι το ενυδρειο ειναι 70cm υψος ποσα cm αφησες απο πανω για να κανεις τις τρυπες? και αυτην που κατεβαζει το νερο και την επιστροφη εκτος αν τις εκανες και τις 2 στο ιδιο υψος ελπιζω να καταλαβες τι λεω. υ.γ. αν δε σου κανει κοπος πες μας και τις διαστασεις λιγο μ.π.υ. ευχαριστω Έγινε επεξεργασία 12 Μαίου 2008 - alan boy Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 12 Μαίου 2008 #52 Share 12 Μαίου 2008 Μπράβο Τάσο Φαίνεται μελετημένη και καθαρή και δουλειά. Βάλε φώτος και με τις κόντρες please ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 12 Μαίου 2008 Author #53 Share 12 Μαίου 2008 το υψος του ενυδρείου είναι 65 εκ η τρυπά της υπερχείλισης έχει υπολογιστεί ώστε το νερό να φτάνει στα 60 εκ και η επιστροφή 60 εκ είναι αυτή είναι η υπερχείλιση http://www.tunze.com/fileadmin/images/prod...1076_2%2301.jpg το μήκος είναι 1,20 μ και το βάθος 0,80 μ Στάθη κόντρες θα μπουν μόνο πάνω .. για το πάτωμα έχω άλλα σχέδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 24 Μαίου 2008 Author #54 Share 24 Μαίου 2008 εδώ είναι η επόμενη φάση .. έχουν μπει η υπερχείλιση η επιστροφή , οι κόντρες και το … υπόστρωμα .. αναμονή τώρα να στεγνώσει η σιλικόνη .. το επόμενο Σάββατο δοκιμάζω στεγανότητα με το wavebox σε λειτουργία Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 24 Μαίου 2008 #55 Share 24 Μαίου 2008 Ανυπομονω να το δω να σφιζει απο ζωη... Καλη επιτυχια και να μας ενημερωνεις μπας και μαθουμε τιποτα γιατι με βλεπω σε κανα 10 χρονια να ετοιμαζω και εγω 1 ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosdr 26 Μαίου 2008 #56 Share 26 Μαίου 2008 Σήμερα μετά από πάαααρα πολύ καιρό είδα από κοντά το ενυδρείο του Τάσου Φοβερή ανάπτυξη, υγιέστατα κοράλια, όλα πανέμορφα... Συγχαρητήρια Τάσο και καλή συνέχεια στα νέα σου σχέδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 27 Μαίου 2008 Author #57 Share 27 Μαίου 2008 ευχαριστώ πολύ Μάνο ..! κάνω ότι μπορώ για να σε φτάσω .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 1 Ιουνίου 2008 Author #58 Share 1 Ιουνίου 2008 άρχισαν οι δοκιμές με νερό .. δουλεύει το wavebox .. προς το παρόν όλα πάνε καλά .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 1 Ιουνίου 2008 #59 Share 1 Ιουνίου 2008 Μπραβο Τάσο τελειο τι αλλο να πω δουλεια προσεγμενη και καθαρη οπως ειπωθηκε παραπανω ανυπομονουμε να τοδουμε να σφιζει απο ζωη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 2 Ιουνίου 2008 #60 Share 2 Ιουνίου 2008 Αντε με το καλο το γεμησμα Τασουλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 6 Ιουνίου 2008 #61 Share 6 Ιουνίου 2008 Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να χαρεις το ενυδρειο αυτο ακομα περισοτερο απο το αλλο!! Αντε και συγωνει ο καιρος να σε δω απο κοντα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 6 Ιουνίου 2008 Author #62 Share 6 Ιουνίου 2008 αυτό είναι είδηση ! κανόνισε να έρθεις μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται .. για να βοηθήσεις στο στήσιμο του βράχου και στο ξεκίνημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 6 Ιουνίου 2008 #63 Share 6 Ιουνίου 2008 Κανένα Αλβανό θέλεις για το κουβάλημα των βράχων ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 6 Ιουνίου 2008 Author #64 Share 6 Ιουνίου 2008 ο βράχος δεν είναι θέμα.. το παλιό ενυδρείο πρέπει να φύγει από τη θέση του μαζί με το υπόστρωμα και για αυτό ψάχνω 3 ζευγάρια χέρια ακόμα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaVeHuNTeR 11 Ιουνίου 2008 #65 Share 11 Ιουνίου 2008 Τασο,πως σκεφτεσαι να κανεις την μεταφορα των ζωντανων σου απο το παλιο στο νεο σου ενυδρειο? Βλεπεις κοντευει κ ο δικος μου καιρος σιγα σιγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 11 Ιουνίου 2008 Author #66 Share 11 Ιουνίου 2008 Τασο,πως σκεφτεσαι να κανεις την μεταφορα των ζωντανων σου απο το παλιο στο νεο σου ενυδρειο?γρήγορα .. Βλεπεις κοντευει κ ο δικος μου καιρος σιγα σιγα... καλή επιτυχία ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 12 Ιουνίου 2008 #67 Share 12 Ιουνίου 2008 Φανταζουμε ποσα ζωντανα θα βαλεις ακομα....Σωστος θα υφαλος ειναι... Αν γινει και πολυ ομορφο (που το πιστευω)θα δωσεις ενυδρειο παραδηγμα σε ολους μας!!!!Καλη επιτυχια και σε σενα και στον WAVEMAKER... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaVeHuNTeR 12 Ιουνίου 2008 #68 Share 12 Ιουνίου 2008 Εννοειτε οτι θα γινει γρηγορα η μεταφορα...Ηθελα να μαθω περισσοτερες πληροφοριες πως θα το κανεις,δηλαδη θα αφησεις το υποστρωμα στο παλιο κ θα μεταφερεις τον βραχο στο νεο?θα δουλευεις κ τα δυο για 2-3 μερες παραλληλα? Ευχαριστω,καλη επιτυχια κ σε σενα! ΥΓ. Το ονομα μου ειναι WaVeHuNTeR... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 12 Ιουνίου 2008 #69 Share 12 Ιουνίου 2008 Συγνωμη δικε μου... Που το εχω το το μυαλο μου ΟεοΟΟΟ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 12 Ιουνίου 2008 Author #70 Share 12 Ιουνίου 2008 δυστυχώς δεν έχω τη πολυτέλεια να τα έχω παράλληλα να δουλεύουν γιατί πρέπει πρώτα να φύγει το μεγάλο για μπει στη θέση του το μικρό .. έτσι θα αδειάσω όλο το νερό μου σε δυο δεξαμενές 900 και 400 λίτρων έχω και 200 λίτρα σε εξτρα βαρέλι που είναι σε κύκλωμα με το ενυδρείο για να έχω μπόλικο στρωμένο νερό αν χρειαστεί στην 900αρα θα βάλω όλα τα ζωντανά που θα κρατήσω στην 400αρα όλο το βράχο το υπόστρωμα θα μπει σε τσουβάλια πλεχτά πλαστικά , θα πλυθεί και θα αποθηκευτεί στο καινούριο δεν θα βάλω άμμο . ελπίζω να μην έχω πολλές απώλειες κατά τη αλλαγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 12 Ιουνίου 2008 #71 Share 12 Ιουνίου 2008 Τι ενοεις?Οτι δεν θα υπαρξει αμμος στο καινουριο ενυδρειο Ενοεις οτι θα κανεις την μεθοδο Bare Bottom που κανουν στο εξωτερικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 12 Ιουνίου 2008 Author #72 Share 12 Ιουνίου 2008 ναι για κλασικό Berlin πάω .. και στη πορεία μάλλον θα προσθέσω ένα RDSB ..βλέποντας και κάνοντας .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 17 Ιουνίου 2008 Author #73 Share 17 Ιουνίου 2008 η ώρα της αλήθειας έφτασε .. στο σπίτι γίνεται χαμός .. προβλέπεται ξενύχτι .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 17 Ιουνίου 2008 #74 Share 17 Ιουνίου 2008 η ώρα της αλήθειας έφτασε .. στο σπίτι γίνεται χαμός .. προβλέπεται ξενύχτι .. Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 17 Ιουνίου 2008 #75 Share 17 Ιουνίου 2008 Καλη επιτιχια στο σπιτι-εργοταξιο Θα κουραστεις αλλα το αποτελεσμα μετραει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος