Jump to content

Χρειάζομαι βοήθεια με την νερό χελώνα μου

Recommended Posts

Αγόρασα πρόσφατα ένα χελωνάκι νερου και μου έδωσαν στο pet shop ένα κουτάκι αποξηραμένες γαρίδες και με συμβουλέψαν να το ταιζω μια γαρίδα μια φορά την ημέρα και ότι αν δεν φάει μια ημέρα δεν θα παθει κάτι. Ωστόσο έχω ψάξει αρκετά στο ίντερνετ εναλλακτικές τροφές και σνακ για πιο υγιεινή διατροφή και ζωή χωρίς να καταλήξω κάπου. Σε μερικά σάιτ έγραφαν να το ταΐσω μαϊντανό μαρουλι ακόμη και φρουτα ενώ σε άλλες ιστοσελίδες έγραφαν πως το μαρουλι για παραδειγμα έχει πολλα ιχνοστοιχεία και δεν συνίσταται για μικρής ηλικίας χελωνάκια. Μήπως μπορεί κάποιος που γνωρίζει, να μου πει αν χρειάζεται να ταΐσω το χελωνάκι κάτι εκτός από γαριδες και αν ναι τι;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

On 24/8/2023 at 7:18 ΠΜ, το μέλος Φωτεινή Χαρζάκα έγραψε:

Αγόρασα πρόσφατα ένα χελωνάκι νερου και μου έδωσαν στο pet shop ένα κουτάκι αποξηραμένες γαρίδες και με συμβουλέψαν να το ταιζω μια γαρίδα μια φορά την ημέρα και ότι αν δεν φάει μια ημέρα δεν θα παθει κάτι. Ωστόσο έχω ψάξει αρκετά στο ίντερνετ εναλλακτικές τροφές και σνακ για πιο υγιεινή διατροφή και ζωή χωρίς να καταλήξω κάπου. Σε μερικά σάιτ έγραφαν να το ταΐσω μαϊντανό μαρουλι ακόμη και φρουτα ενώ σε άλλες ιστοσελίδες έγραφαν πως το μαρουλι για παραδειγμα έχει πολλα ιχνοστοιχεία και δεν συνίσταται για μικρής ηλικίας χελωνάκια. Μήπως μπορεί κάποιος που γνωρίζει, να μου πει αν χρειάζεται να ταΐσω το χελωνάκι κάτι εκτός από γαριδες και αν ναι τι;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπερα!

Πρωτα διαβαεις εδω-

Μετα αυτο-

μετα μπορεις να δεις βιντεακια εδω-

https://www.youtube.com/watch?v=nAlEHo8ZoRk&list=PL8AJ-48VWrajesg_EaKLoyF3Zvx-7CSLc

Αν θα σου μεινουν ερωτησεις και μετα, εδω είμαστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...