oscar bill 14 Αυγούστου 2023 #1 Share 14 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα σε όλους... Νέος μέλος στο κόσμο του ενυδρείου και πρωτάρης. Θα χρειαστω την βοήθεια σας και τις συμβουλές σας γιατί έφτασε στα χέρια μου ένα ενυδρείο 54lit. Το είχε ο αδερφός μου σε αχρηστία παρά πολύ καιρό. Έχει φίλτρο και αρκετά διακοσμητικά. Θέλω να στήσω ενυδρείο για χρυσόψαρα. Μετά από αρκετό διάβασμα κατάλαβα πως τα petshops με κατευθύνουν λάθος. Κάποια από τις επόμενες ημέρες θα ανεβάσω φωτογραφίες και θα αρχίσω τις ερωτήσεις. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 14 Αυγούστου 2023 #2 Share 14 Αυγούστου 2023 Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Καλή αρχή και γιατί ότι χρειαστείς εδώ είμαστε 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vou 14 Αυγούστου 2023 #3 Share 14 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Πόσο καιρό το έχετε το ενυδρείο; Κάνε ένα τσεκ στις σιλικόνες του (ειδικά αν ήταν κάπου έξω για καιρό) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 14 Αυγούστου 2023 #4 Share 14 Αυγούστου 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 15 Αυγούστου 2023 #5 Share 15 Αυγούστου 2023 Καλωσήρθες στον όμορφο κόσμο των ενυδρειων!!!😜 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-Man 15 Αυγούστου 2023 #6 Share 15 Αυγούστου 2023 Καλημέρα, καλώς ήλθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 15 Αυγούστου 2023 #7 Share 15 Αυγούστου 2023 Καλώς ήρθες 🙋 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος