Elric 3 Αυγούστου 2023 #1 Share 3 Αυγούστου 2023 Γεια σας. Μπορείτε να μου προτείνετε φυτά για ενυδρείο με χρυσόψαρα που να μην τα τρώνε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosgeo 3 Αυγούστου 2023 #2 Share 3 Αυγούστου 2023 Η ανούμπια έχει σκληρά φύλλα, δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadia 9 Αυγούστου 2023 #3 Share 9 Αυγούστου 2023 Ειχα δει αυτά τα βιντεάκια ,ελπίζω να σε κατατοπίσουν .Το δεύτερο είναι και πιο safe επιλογή .Είχα δει και minimal με διάταξη στρογγυλών πέτρων με μοςς πάνω σε ορισμένες που ήταν πολύ όμορφο αλλά δεν μπορώ να το βρω ...Καλή επιτυχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 9 Αυγούστου 2023 #4 Share 9 Αυγούστου 2023 On 3/8/2023 at 6:50 ΜΜ, το μέλος Elric έγραψε: Γεια σας. Μπορείτε να μου προτείνετε φυτά για ενυδρείο με χρυσόψαρα που να μην τα τρώνε; Το χρυσόψαρα έχεις? Fancy ή common? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elric 18 Αυγούστου 2023 Author #5 Share 18 Αυγούστου 2023 On 9/8/2023 at 1:58 ΜΜ, το μέλος killerknight έγραψε: Το χρυσόψαρα έχεις? Fancy ή common? common εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elric 18 Αυγούστου 2023 Author #6 Share 18 Αυγούστου 2023 ευχαριστώ πολύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 18 Αυγούστου 2023 #7 Share 18 Αυγούστου 2023 πριν 4 ώρες, το μέλος Elric έγραψε: common εχω Φοβάμαι ότι οτι και να βάλεις θα το φανε πλην ανουμπιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elric 18 Αυγούστου 2023 Author #8 Share 18 Αυγούστου 2023 πριν 1 ώρα, το μέλος killerknight έγραψε: Φοβάμαι ότι οτι και να βάλεις θα το φανε πλην ανουμπιας Πράγματι, προς το παρόν μόνο αυτές έχουν επιζήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος