Phaedra Bazina 23 Ιουλίου 2023 #1 Share 23 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα. Η μητέρα μου έχει δύο λίμνες στον κήπο της. Η μία είναι πολύ βαθιά και έχει μέσα χρυσόψαρα και η άλλη είναι πιο ρηχή και μακρόστενη και έχει μέσα Κόι. Σήμερα βρήκε 17 Κόι νεκρά, υποθέτουμε λόγω καύσωνα. Υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να αναλάβει να καθαρίσει τις λίμνες; Ή μπορώ να κάνω εγώ κάτι για να βοηθήσω τα ψάρια;; Βρισκόμαστε στο Καπανδρίτι, Αττικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 24 Ιουλίου 2023 #2 Share 24 Ιουλίου 2023 πριν 21 ώρες, το μέλος Phaedra Bazina έγραψε: Καλησπέρα. Η μητέρα μου έχει δύο λίμνες στον κήπο της. Η μία είναι πολύ βαθιά και έχει μέσα χρυσόψαρα και η άλλη είναι πιο ρηχή και μακρόστενη και έχει μέσα Κόι. Σήμερα βρήκε 17 Κόι νεκρά, υποθέτουμε λόγω καύσωνα. Υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να αναλάβει να καθαρίσει τις λίμνες; Ή μπορώ να κάνω εγώ κάτι για να βοηθήσω τα ψάρια;; Βρισκόμαστε στο Καπανδρίτι, Αττικής. Καλησπέρα φίλη και καλώς ήρθες στο φόρουμ μας. Αρχικά μια ερώτηση. Έχει καμία από τις λίμνες αυτές φίλτρο? Το νερό είναι καταπράσινο από ότι βλέπω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 30 Ιουλίου 2023 #3 Share 30 Ιουλίου 2023 Το θεμα μεταφερεται στην καταλληλη ενοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος