ΤΟΥΛΚΙΑΣ 22 Ιουνίου 2007 #1 Share 22 Ιουνίου 2007 ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ?ΤΙΣ ΕΧΩ ΒΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 22 Ιουνίου 2007 #2 Share 22 Ιουνίου 2007 τις πετρες εξω απο τη θαλασσα ελπιζω να εννοεις αν φτιαχνεις ενυδρειο για ψαρια που θελουν ψηλο Ph σκληροτητα κτλ τοτε μπορεις να της βαλεις αλλιος οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 29 Ιουλίου 2009 #3 Share 29 Ιουλίου 2009 για malawi κανουνε οι θαλασσινες πετρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 29 Ιουλίου 2009 #4 Share 29 Ιουλίου 2009 Kαλε που ξεθαψες αυτο το τοπικ..?? Ναι κανουν οι πετρες αρκει να ειναι ασβεστοληθικες και μαζεμενες εξω απο το νερο αλλα και σε παρθενες περιοχες που δεν εχει παει κοσμος... Θελουν ενα πολυ καλο πλυσιμο και για σιγουρια μπορεις να τις βαλεις σε ενα κουβα με νερο και να ριξεις 2 καπακια καθαρη χλωρινη χωρις αρωματα και χρωμματα να την αφησεις με κυκλοφορια εκει για 2 μερες και μετα να την ξεπλυνεις και να κανεις την ιδια διαδικασια αλλα με αντιχλωριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxus 3 Αυγούστου 2009 #5 Share 3 Αυγούστου 2009 Kαλε που ξεθαψες αυτο το τοπικ..?? Ναι κανουν οι πετρες αρκει να ειναι ασβεστοληθικες και μαζεμενες εξω απο το νερο αλλα και σε παρθενες περιοχες που δεν εχει παει κοσμος... Θελουν ενα πολυ καλο πλυσιμο και για σιγουρια μπορεις να τις βαλεις σε ενα κουβα με νερο και να ριξεις 2 καπακια καθαρη χλωρινη χωρις αρωματα και χρωμματα να την αφησεις με κυκλοφορια εκει για 2 μερες και μετα να την ξεπλυνεις και να κανεις την ιδια διαδικασια αλλα με αντιχλωριο... Τhanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
green terr0r 5 Αυγούστου 2009 #6 Share 5 Αυγούστου 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣ, Εγω που εχω στο ενυδριο μου πετρες απο θαλασσα, το μονο που εκανα ειταν να τις βαλλω σε καυτο νερο για μια ημερα, και ειναι ενταξει χωρις κανενα προβλημα....αλλα ειναι και αναλογος οπως ειπε ο koing koing αν ειναι ασβεστοληθικες η οχι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Αυγούστου 2009 #7 Share 5 Αυγούστου 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣ, Εγω που εχω στο ενυδριο μου πετρες απο θαλασσα, το μονο που εκανα ειταν να τις βαλλω σε καυτο νερο για μια ημερα, και ειναι ενταξει χωρις κανενα προβλημα....αλλα ειναι και αναλογος οπως ειπε ο koing koing αν ειναι ασβεστοληθικες η οχι.. δεν υπαρχει περιπτωση πετρες απο θαλασσα να μηνειναι ασβεστολιθικες..!!!!ελενξε τις σκληροτητες σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 18 Αυγούστου 2010 #8 Share 18 Αυγούστου 2010 δεν υπαρχει περιπτωση πετρες απο θαλασσα να μηνειναι ασβεστολιθικες..!!!! ελενξε τις σκληροτητες σου.... για χρυσοψαρα δεν κανουν .?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος