Frosara19 10 Ιουνίου 2023 #1 Share 10 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα!!! Χθες το πρωί βρήκα το ένα εκ των τριών χρυσόψαρων νεκρό στο πάτο του ενυδρείου.. μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πρήξιμο στο πρωκτό. Κ γενικά πρήξιμο του ψαριού. Γνωρίζει κάποιος γιατί συνέβη αυτό; Είναι πρόπτωση εντέρου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 10 Ιουνίου 2023 #2 Share 10 Ιουνίου 2023 πριν 21 λεπτά, το μέλος Frosara19 έγραψε: Καλησπέρα!!! Χθες το πρωί βρήκα το ένα εκ των τριών χρυσόψαρων νεκρό στο πάτο του ενυδρείου.. μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πρήξιμο στο πρωκτό. Κ γενικά πρήξιμο του ψαριού. Γνωρίζει κάποιος γιατί συνέβη αυτό; Είναι πρόπτωση εντέρου; Καλημέρα φίλε μου. Σε τι ενυδρείο τα έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosara19 10 Ιουνίου 2023 Author #3 Share 10 Ιουνίου 2023 πριν 2 λεπτά, το μέλος killerknight έγραψε: Καλημέρα φίλε μου. Σε τι ενυδρείο τα έχεις? Το εικονιζόμενο, 100λτ με εξωτερικο φίλτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 10 Ιουνίου 2023 #4 Share 10 Ιουνίου 2023 Μία ώρα πριν, το μέλος Frosara19 έγραψε: Το εικονιζόμενο, 100λτ με εξωτερικο φίλτρο Οκ. Τι ρουτίνες αλλαγών και μετρήσεων ακολουθείς? Πόσα ψαράκια έχεις μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 12 Ιουνίου 2023 #5 Share 12 Ιουνίου 2023 (edited) Σαν να εχει και pop eye το ψαρι, που μαζι με το πρήξιμο μας οδηγει στη dropsy. Ριξε μια ματια εδω, σελ 9 και 29. https://www.sera.de/fileadmin/epapers/PDF/11103_RG_Gesunde_Aquarienfische_GR.pdf?fbclid=IwAR3_wmvsvLa2odPwEVK25VtjWFJQbvHaAQaU3k0AQEUqkAf1Ip8YxvV9u3I πόσο καιρο τρεχει το ενυδρειο? Τεστ νερου κάνεις? Αν ναι, πες τιμες. Πες γενικος τις ρουτινες , τι και πως και με τι ταιζεις και πόσο και πόσο συχνα. Πολλες ερωτησεις κανουμε, γιατι σχετίζονται με την υγεια των ζωντανων. Έγινε επεξεργασία 12 Ιουνίου 2023 - natateo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος