Annalan 3 Ιουνίου 2023 #1 Share 3 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σας. Έχω μερικές μέρες να δω τον αστέρια μου σε θαλασσινό ενυδρειο . Θέλω να ρωτήσω αν δεν τον βρω να τον βγάλω υπάρχει πρόβλημα για τα ψάρια και το νερό ; Αν φυσικά είναι νεκρός . Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιουνίου 2023 #2 Share 3 Ιουνίου 2023 Βάλε λιγο άνθρακα και κανε μια μεγαλη αλλαγη νερου.Το ιδανικό θα ηταν να βγει Θα ανεβει λιγο η αμμωνία σιγουρα και θα φύγει ,ριξε βακτήρια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annalan 3 Ιουνίου 2023 Author #3 Share 3 Ιουνίου 2023 Σε ευχαριστώ πολύ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annalan 3 Ιουνίου 2023 Author #4 Share 3 Ιουνίου 2023 Αυτά γνωρίζεις τι είναι; Τα είχε ο βράχος που πήρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιουνίου 2023 #5 Share 3 Ιουνίου 2023 πριν 20 λεπτά, το μέλος Annalan έγραψε: Αυτά γνωρίζεις τι είναι; Τα είχε ο βράχος που πήρα Απταζιες δυστυχώς εαν βγαίνει πετα τον βραχο και βαλε αλλον νεκρο χωρίς να την πειράξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annalan 3 Ιουνίου 2023 Author #6 Share 3 Ιουνίου 2023 Κάνουν κάπου ζημιά η προκαλούν κάτι ; Δεν μπορώ δλδ να Τία βγάλω από τον βράχο σωστά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annalan 3 Ιουνίου 2023 Author #7 Share 3 Ιουνίου 2023 Να βάλω νεκρό βράχο αν δεν μπορώ να κάνω κάτι η και ζωντανό.; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisEco 3 Ιουνίου 2023 #8 Share 3 Ιουνίου 2023 Ρίξε μια ματιά εδώ: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annalan 3 Ιουνίου 2023 Author #9 Share 3 Ιουνίου 2023 Σε ευχαριστώ πολύ .! Εγώ μάλλον το έφερα με τον βράχο και δεν ηξερα τι είναι και το θέμα είναι ότι τον έχω κανένα μήνα μέσα . Το έβγαλα το κομμάτι αυτό μιας και το είχα αγοράσει μόνο του . Λες να το πρόλαβα η θα έχει πάει και αλλου ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιουνίου 2023 #10 Share 3 Ιουνίου 2023 πριν 31 λεπτά, το μέλος Annalan έγραψε: Σε ευχαριστώ πολύ .! Εγώ μάλλον το έφερα με τον βράχο και δεν ηξερα τι είναι και το θέμα είναι ότι τον έχω κανένα μήνα μέσα . Το έβγαλα το κομμάτι αυτό μιας και το είχα αγοράσει μόνο του . Λες να το πρόλαβα η θα έχει πάει και αλλου ; Έχεις πολλές πιθανότητες να την πρόλαβες εφόσον και δεν την πείραξες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιουνίου 2023 #11 Share 3 Ιουνίου 2023 πριν 1 ώρα, το μέλος Annalan έγραψε: Να βάλω νεκρό βράχο αν δεν μπορώ να κάνω κάτι η και ζωντανό.; Νεκρό βέβαια εξαρτάται πόσο έχεις μέσα ακόμα και τι φορτίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annalan 4 Ιουνίου 2023 Author #12 Share 4 Ιουνίου 2023 Είναι 120 λίτρα το ενυδρειο έχω 5 ψάρια 4 σαλιγκάρια και μια γαρίδα . Και περίπου αλλά 8 κιλά βράχο . Με 2 κυκλοφοριτες ένα σκιμερ και ένα εξωτερικό φίλτρο ακόμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annalan 4 Ιουνίου 2023 Author #13 Share 4 Ιουνίου 2023 Και ναι δεν την πείραξα όπως ήταν το έβγαλα το κομμάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος