Nadia 27 Μαίου 2023 #1 Share 27 Μαίου 2023 Καλησπέρα , Βρήκα το παρακάτω βιντεάκι από τον διαγωνισμό βιοτοτoπικού ενυδρείου το 2022 ,με πανέμορφα ενυδρεία και είπα να το μοιραστώ μαζί σας για να πάρετε έμπνευση . Πανέμορφες και οι ελληνικές συμμετοχές ! Enjoy ! 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 30 Μαίου 2023 #2 Share 30 Μαίου 2023 Πανέμορφα όλα. Αλλά του Χρήστου Νικολακούλη ( Νο 20) με το ανακόντα νομίζω πως κλέβει την παράσταση. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 30 Μαίου 2023 #3 Share 30 Μαίου 2023 πριν 15 λεπτά, το μέλος marinos έγραψε: Πανέμορφα όλα. Αλλά του Χρήστου Νικολακούλη ( Νο 20) με το ανακόντα νομίζω πως κλέβει την παράσταση. Συμφωνώ απόλυτα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisEco 30 Μαίου 2023 #4 Share 30 Μαίου 2023 Εγώ πάντως κοιτάω μια το βίντεο και μια το δικό μου ενυδρείο και βάζω τα κλάματα 😂😂😂😂. Πανέμορφα ενυδρεία και πολύ ωραίες ιδέες!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadia 30 Μαίου 2023 Author #5 Share 30 Μαίου 2023 πριν 3 ώρες, το μέλος ChrisEco έγραψε: Εγώ πάντως κοιτάω μια το βίντεο και μια το δικό μου ενυδρείο και βάζω τα κλάματα 😂😂😂😂. Πανέμορφα ενυδρεία και πολύ ωραίες ιδέες!!! Ταυτιστηκα! χαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-Man 30 Μαίου 2023 #6 Share 30 Μαίου 2023 Το 4 ρε φίλε 🤯😵🙆♂️. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος