jimakos 17 Μαίου 2023 #1 Share 17 Μαίου 2023 Καλησπέρα Μου δημιουργήθηκε μια απορία σήμερα για το νεράκι που βάζουμε στον ρυθμιστή φυσαλίδων... 1ον Βάζουμε απιονισμενο νερό για να μην μαζέψει άλατα. Αυτό όπως και το σκέτο νεράκι εξατμίζεται ... Υπάρχει κάποιο άλλο υγρο που μπορούμε να βάλουμε? 2ον Αν εξατμιστεί το υγρό, σε οποιαδήποτε περίπτωση τέλος πάντων που μείνει χωρίς υγρο.....τι γίνεται? Παθαίνει κάτι? ή το υγρο είναι μόνο για να μπορούμε να βλέπουμε πόσες φυσαλίδες μετράμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1280 17 Μαίου 2023 #2 Share 17 Μαίου 2023 Υγρό γλυκερίνης από ότι ξέρω βάζουν.... Που δεν εξατμίζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC 17 Μαίου 2023 #3 Share 17 Μαίου 2023 Το νερό είναι το μέσο για να βλέπεις πόσες φυσαλίδες έχεις στην μονάδα του χρόνου. μιας και όταν φτάσει η σταγόνα στο diffuser γίνεται τις τρελής απο μικρές φυσαλίδες. Πάντα έβαζα νερό από το ενυδρείο. Εξάτμιση δεν είχα παρατηρήσει ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 17 Μαίου 2023 #4 Share 17 Μαίου 2023 https://misirlis-aquarium.gr/5090-ΑΡΧΙΚΗ/5101-Σπίτι--Κήπος-/-Κατοικίδια-/-Ψάρια-/-Τροφές-and-Χημικά-Ενυδρείων-/-Test-Παραμέτρων-Νερού-Ενυδρείου/7421-green-aqua-bubble-counter-fluid-30ml-7421.html μπορεις να χρησιμοποιήσεις αυτό.. και δεν θα έχεις εξατμίσεις 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 18 Μαίου 2023 #5 Share 18 Μαίου 2023 Γλυκερίνη από το φαρμακείο. Αυτή που βάζουνε στα υγρά ηλεκτρονικών τσιγάρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos 18 Μαίου 2023 Author #6 Share 18 Μαίου 2023 πριν 3 λεπτά, το μέλος KostasGr έγραψε: Γλυκερίνη από το φαρμακείο. Αυτή που βάζουνε στα υγρά ηλεκτρονικών τσιγάρων. Εχει και Προπυλενογλυκόλη ...δεν κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 18 Μαίου 2023 #7 Share 18 Μαίου 2023 καλύτερα γλυκερίνη που ειναι φυτική. https://www.ofarmakopoiosmou.gr/farmakeio/protes-ules-kallyntikon/protes-ules/chemco-glycerin-glykerini-fytiki-1kg?gclid=Cj0KCQjwmZejBhC_ARIsAGhCqncB00-Rqoyc6BZ3ZhbzgWtCt3L7yYY7Og_GfE5rtrLWVduf2SCP2hkaAuKtEALw_wcB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 18 Μαίου 2023 #8 Share 18 Μαίου 2023 Μία ώρα πριν, το μέλος KostasGr έγραψε: καλύτερα γλυκερίνη που ειναι φυτική. https://www.ofarmakopoiosmou.gr/farmakeio/protes-ules-kallyntikon/protes-ules/chemco-glycerin-glykerini-fytiki-1kg?gclid=Cj0KCQjwmZejBhC_ARIsAGhCqncB00-Rqoyc6BZ3ZhbzgWtCt3L7yYY7Og_GfE5rtrLWVduf2SCP2hkaAuKtEALw_wcB Κάνει και για το ηλεκτρονικό τσιγάρο αν κανείς 😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 19 Μαίου 2023 #9 Share 19 Μαίου 2023 Το ξέρω, την χρησιμοποιώ στα υγρά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos 19 Μαίου 2023 Author #10 Share 19 Μαίου 2023 (edited) πριν 18 λεπτά, το μέλος KostasGr έγραψε: Το ξέρω, την χρησιμοποιώ στα υγρά μου. Και εγώ... Έχω και απ'τα δύο.... Κάτι άλλο...Έχω co2art inline diffuser, γράφει να μην χρησιμοποιείτε υγρό λάδι, ελαιο...κάπως έτσι το γράφει, στο μετρητή φυσαλίδων... Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα ή γενικά να περάσουν τίποτα ουσίες γλυκερίνης στο ενυδρείο... Δεν μιλάω σε υγρή μορφή...μαζί με το αέριο ξέρω γω... Έγινε επεξεργασία 19 Μαίου 2023 - jimakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 19 Μαίου 2023 #11 Share 19 Μαίου 2023 Ακόμα και αν περάσουν, η γλυκερίνη ειναι food grade, δεν θα προκαλέσει κάποιο πρόβλημα. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος