ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 1 Απριλίου 2023 #1 Share 1 Απριλίου 2023 Καλησπέρα! Κανένα zoom meeting;; 🙂έχουμε καιρό να τα πούμε 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 1 Απριλίου 2023 #2 Share 1 Απριλίου 2023 πριν 5 ώρες, το μέλος ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ έγραψε: Καλησπέρα! Κανένα zoom meeting;; 🙂έχουμε καιρό να τα πούμε 🙂 Γρηγορη, καθε Παρασκευη εχουμε. Χτες ειχαμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 1 Απριλίου 2023 Author #3 Share 1 Απριλίου 2023 Και γώ γιατί δεν το ξέρω 😂😂😂 Ευχαριστώ ναταλια 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 2 Απριλίου 2023 #4 Share 2 Απριλίου 2023 πριν 9 ώρες, το μέλος ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ έγραψε: Και γώ γιατί δεν το ξέρω 😂😂😂 Ευχαριστώ ναταλια 🙂 Στο FB μαλλον δεν μπαινεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 2 Απριλίου 2023 Author #5 Share 2 Απριλίου 2023 Δεν έχω fb 😂😂😂 όποτε ενημερώνομαι μόνο από το φόρουμ.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinLia 3 Απριλίου 2023 #6 Share 3 Απριλίου 2023 Είναι και για τα μέλη τα meetings ή μόνο για συντονιστές/ομάδα διαχείρισης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 3 Απριλίου 2023 #7 Share 3 Απριλίου 2023 Μία ώρα πριν, το μέλος MarinLia έγραψε: Είναι και για τα μέλη τα meetings ή μόνο για συντονιστές/ομάδα διαχείρισης; για όλους είναι και καθιερώθηκε άτυπα κάθε Παρασκευή μετά της 21:30 μέχρι όσο πάει (έτυχε και μέχρι τις 4 τα ξημερώματα.) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 4 Απριλίου 2023 #8 Share 4 Απριλίου 2023 On 2/4/2023 at 9:02 ΠΜ, το μέλος ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ έγραψε: Δεν έχω fb 😂😂😂 όποτε ενημερώνομαι μόνο από το φόρουμ.. Έχεις δίκιο, θα φροντίσω να το ανεβάζω με λινκ και στο φόρουμ. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος