marinos 15 Φεβρουαρίου 2023 #1 Share 15 Φεβρουαρίου 2023 @rastaman μόνο σε εμένα εμφανίζεται έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 15 Φεβρουαρίου 2023 #2 Share 15 Φεβρουαρίου 2023 Εχει παρατηρηθει στην εκδοση 10x του chrome για android. Δεν ειναι κατι απο εμας ή κατι που μπορουμε να κανουμε εμεις για να διορθωθει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 15 Φεβρουαρίου 2023 #3 Share 15 Φεβρουαρίου 2023 πριν 20 λεπτά, το μέλος marinos έγραψε: @rastaman μόνο σε εμένα εμφανίζεται έτσι; Όπως έιπε και ο Bill είναι θέμα chrome...Ποιά έκδοση έχεις? Εγώ πχ με τα παρακάτω είμαι οκ, δέν έχω το πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 15 Φεβρουαρίου 2023 Author #4 Share 15 Φεβρουαρίου 2023 Αυτήν έχω. Αλλά μου κάνει εντύπωση πως παρουσιάστηκε τις τελευταίες ημέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 15 Φεβρουαρίου 2023 #5 Share 15 Φεβρουαρίου 2023 Ειναι σιγουρα κατι απο τον chrome το οποιο συμβαινει τυχαια και κανει την επικυση του ακομα πιο δυσκολη. Εχει εντοπιστει εδω και αρκετο καιρο και σε πολλα ξενα sites. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 15 Φεβρουαρίου 2023 #6 Share 15 Φεβρουαρίου 2023 δοκίμασε να μπεις από τον browser του Android 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 15 Φεβρουαρίου 2023 #7 Share 15 Φεβρουαρίου 2023 Μου το έκανε κ μένα Μαρίνο. Με ένα κλείσιμο όλων των εφαρμογών κ επανεκκίνηση του Chrome διορθωνοταν το προβλημα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος