Popular Post klaz 6 Φεβρουαρίου 2023 Popular Post #1 Share 6 Φεβρουαρίου 2023 Γυρισα ξανα.περασαν χρονια.γκριζαρα,γερασα αλλα το χομπι δεν εχει γιατρεια.η αγαπη για τοσους φιλους εδω μεσα δεν λησμονιεται.για καποια χρονια δεν ειχα καν ενυδρειο.ουτε τωρα εχω,εκτος απο κατι λιγα λιτρα με ενα μονομαχο.Δεν πειραζει ομως.κυκλος ειναι και γυριζει,και η αφορμη δωθηκε με τον φιλο-αδελφο δηλ νινταλ που ανεβηκε για την εκθεση θεσ/νικη και εφερε το τσαφ να ερθω και στην κοπη της πιτας μας να δω παλιοσειρες σαν εμενα και τον φιλο hasky που μου εκανε ευκολοτερη τη ζωη καθως δεν ειχα προσβαση τοσα χρονια εδω μεσα(αλλαξαν μεηλ,κωδικοι κλπ,ολη μας η ζωη αλλαζει καθημερινα,αυτα θα εμεναν ιδια?). Δηλωνω πολυ χαρουμενος εδω στο σπιτι μου.Μαζι σας.!! 5 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 6 Φεβρουαρίου 2023 #2 Share 6 Φεβρουαρίου 2023 Καλώς το παιδί.... 😉 Έχουμε αραιώσει γενικός στο φόρουμ αλλά που και που τα ξαναλέμε με τα παιδιά. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 7 Φεβρουαρίου 2023 #3 Share 7 Φεβρουαρίου 2023 Καλως γυρισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 7 Φεβρουαρίου 2023 #4 Share 7 Φεβρουαρίου 2023 Καλή επάνοδο τρελλόπαιδο! Υπόσχομαι ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 7 Φεβρουαρίου 2023 #5 Share 7 Φεβρουαρίου 2023 Καλώς μας ξανά ήρθες λοιπόν! Με το καλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 7 Φεβρουαρίου 2023 #6 Share 7 Φεβρουαρίου 2023 Δε μπορώ να μη γράψω για αυτήν τη ψυχούλα !!! Καλως ηρθες φιλε μου και ελπίζω να εισαι καλα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Φεβρουαρίου 2023 #7 Share 7 Φεβρουαρίου 2023 Γειά σου αγόρι, καλς ήρθες και με το καλό με ένα, nano. Α και που είσαι μην βαριέσαι χαχαχα. Να είσαι καλά Κώστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος