targas21 20 Ιουνίου 2007 #1 Share 20 Ιουνίου 2007 Εχω ενα προβληματακι με μια ευφυλια το οποιο δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικα η απο καποια αρρωστεια. Εχει βγαλει στο μεσο της ακριβως μια διαφανη φουσκαλα. Εβγαλα καποιες φωτο αλλα ειναι νυχτερινες και οχι τοσο καλες.Αν δεν μπορειτε να τις διακρινετε πειτε μου να προσπαθησω για καλυτερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 20 Ιουνίου 2007 #2 Share 20 Ιουνίου 2007 Μήν ανυσυχείς οι δικές μου το έκαναν όποτε ήθελαν να 'χωρίσουν' και να σχηματίσουν νέο κλαδάκι. Περίμενε και τις απαντήσεις των εμπειροτέρων αλλά εγώ δέν είχα πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 20 Ιουνίου 2007 #3 Share 20 Ιουνίου 2007 ειναι η αναπαραγωγη του Link to comment Share on other sites More sharing options...
targas21 20 Ιουνίου 2007 Author #4 Share 20 Ιουνίου 2007 Δηλαδη σε εκεινο το σημειο θα χωριστει το κλαδακι τους σε 2? Να που τελικα απο την ανησυχια περνας στην ικανοποιηση οτι ολα πανε καλα... Thanks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 20 Ιουνίου 2007 #5 Share 20 Ιουνίου 2007 Δηλαδη σε εκεινο το σημειο θα χωριστει το κλαδακι τους σε 2? Να που τελικα απο την ανησυχια περνας στην ικανοποιηση οτι ολα πανε καλα... Thanks... Είδες που κάτι ξέρουμε και εμείς του γλυκού..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος