ikariajk 26 Ιανουαρίου 2023 #1 Share 26 Ιανουαρίου 2023 Ξέρει κανένας κανένα μαγαζί εντός Αθηνας-πειραια που να πουλάει το Dolphin nose fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Ιανουαρίου 2023 #2 Share 27 Ιανουαρίου 2023 έχω καιρό να δώ, τσέκαρες στα γνωστά eshop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikariajk 27 Ιανουαρίου 2023 Author #3 Share 27 Ιανουαρίου 2023 2 hours ago, Husky_Jim said: έχω καιρό να δώ, τσέκαρες στα γνωστά eshop? Ποια ειναι αυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τραϊανός Τόπκας 21 Φεβρουαρίου 2023 #4 Share 21 Φεβρουαρίου 2023 Kαλησπέρα στο ίντερνετ διάβασα ότι τα Μολλυ δεν τρώνε τις γαρίδες , αγόρασα 5 γαρίδες και τις τρεις μου τις έφαγαν τα μολλυ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 21 Φεβρουαρίου 2023 #5 Share 21 Φεβρουαρίου 2023 πριν 23 λεπτά, το μέλος Τραϊανός Τόπκας έγραψε: Kαλησπέρα στο ίντερνετ διάβασα ότι τα Μολλυ δεν τρώνε τις γαρίδες , αγόρασα 5 γαρίδες και τις τρεις μου τις έφαγαν τα μολλυ Μην διαβαζεις πολυ το ιντερνετ Τωρα σοβαρα . Ρωτησε εδω στο φορουμ, και θα καταλαβεις, που πρεπει να διαβαζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 21 Φεβρουαρίου 2023 #6 Share 21 Φεβρουαρίου 2023 On 27/1/2023 at 6:17 ΜΜ, το μέλος ikariajk έγραψε: Ποια ειναι αυτα? https://www.aquazone.gr/forums/forum/292-καταστηματα/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος