Popular Post Aquazone Team 25 Ιανουαρίου 2023 Popular Post #1 Share 25 Ιανουαρίου 2023 Αγαπητοί φίλοι του Aquazone , με χαρά σας προσκαλούμε στην εκδήλωση μας για την κοπή της πίτας στην Θεσσαλονίκη για το 2023!!! Ημερομηνία ορίζεται το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00..... "Πάντα το συγκεκριμένο γεγονός,λόγο της μεγάλης προσέλευσής ήταν η μεγαλύτερη και καλύτερη ευκαιρία να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας η' να τα ξαναπούμε οι ήδη γνωστοί,μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα." "Αν δεν έχετε ξανάρθει σε εκδήλωση του Aquazone μην σας αποθαρρύνει.Είναι τόσο ευχάριστο το κλίμα που θα νιώσετε πως γνωριζόμαστε όλοι χρόνια.Άλλωστε το χόμπι που όλοι αγαπάμε είναι κάτι που μας ενώνει από την πρώτη κουβέντα Ο χώρος είναι το Cafe Μέρα , Αγγελάκη 18 δίπλα από την κεντρική πύλη της έκθεσης!!! 231 022 0038 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 28 Ιανουαρίου 2023 #2 Share 28 Ιανουαρίου 2023 Θα είμαι εκεί !!!🙂 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 29 Ιανουαρίου 2023 #3 Share 29 Ιανουαρίου 2023 κι εγώ!!! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 29 Ιανουαρίου 2023 #4 Share 29 Ιανουαρίου 2023 Ολοι θα ειμστε ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 29 Ιανουαρίου 2023 #5 Share 29 Ιανουαρίου 2023 πρώτα ο Θεός θα είμαι εκεί 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 29 Ιανουαρίου 2023 #6 Share 29 Ιανουαρίου 2023 θα είμαι και εγώ! 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 29 Ιανουαρίου 2023 #7 Share 29 Ιανουαρίου 2023 Θα είμαι και εγώ!!!!!🥰 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eos 29 Ιανουαρίου 2023 #8 Share 29 Ιανουαρίου 2023 θελω κ γω!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 30 Ιανουαρίου 2023 #9 Share 30 Ιανουαρίου 2023 Μετά από ασφυκτικές πιέσεις πήρα τελικά την απόφαση να σας τιμήσω με την παρουσία μου.😀 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 30 Ιανουαρίου 2023 #10 Share 30 Ιανουαρίου 2023 Για δωρεάν είσοδο στην έκθεση μπορείτε να κάνετε προεγγραφή εδώ: https://services.helexpo.gr/zootechnia2023reg/ Διαλέξτε ένα σχετικό επάγγελμα....🤣🤣🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 30 Ιανουαρίου 2023 #11 Share 30 Ιανουαρίου 2023 πριν 10 λεπτά, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Για δωρεάν είσοδο στην έκθεση μπορείτε να κάνετε προεγγραφή εδώ: https://services.helexpo.gr/zootechnia2023reg/ Διαλέξτε ένα σχετικό επάγγελμα....🤣🤣🤣 Εταιρία // Company ?????? Αντικείμενο Εταιρίας // Company Activity ??????? Θέση στη Εταιρία // Job Description ?????? Εδώ τη γράφουμε ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 30 Ιανουαρίου 2023 #12 Share 30 Ιανουαρίου 2023 πριν 22 λεπτά, το μέλος Χρήστος έγραψε: Εταιρία // Company ?????? Αντικείμενο Εταιρίας // Company Activity ??????? Θέση στη Εταιρία // Job Description ?????? Εδώ τη γράφουμε ; Βάλε ότι θέλεις, πχ εταιρία το όνομα σου (σαν να είναι ατομική επιχείρηση), Εκτροφή Κατσαρίδων και CEO.....Μα εγώ θα σας τα λέω όλα πχιά!!!....Λίγη φαντασία δέν έχετε???(να είναι πιστευτά όμως), το "κατσαρίδες" είναι παράδειγμα.....🤣🤣🤣🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 30 Ιανουαρίου 2023 #13 Share 30 Ιανουαρίου 2023 Άσχετο έχω θέσεις στο αμάξι (για μοίρασμα εξόδων) από Αθήνα Παρασκευή πρωί και επιστροφή Κυριακή!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 30 Ιανουαρίου 2023 #14 Share 30 Ιανουαρίου 2023 πριν 1 λεπτό, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Βάλε ότι θέλεις, πχ εταιρία το όνομα σου (σαν να είναι ατομική επιχείρηση), Εκτροφή Κατσαρίδων και CEO.....Μα εγώ θα σας τα λέω όλα πχιά!!!....Λίγη φαντασία δέν έχετε???(να είναι πιστευτά όμως), το "κατσαρίδες" είναι παράδειγμα.....🤣🤣🤣🤣 Ο Νινταλ είπε ότι χρειάζεται επαγγελματικό ΑΦΜ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 30 Ιανουαρίου 2023 #15 Share 30 Ιανουαρίου 2023 πριν 1 λεπτό, το μέλος marinos έγραψε: Ο Νινταλ είπε ότι χρειάζεται επαγγελματικό ΑΦΜ. Δέν ζητάει, τον ενημέρωσα να το ξέρει....😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eos 30 Ιανουαρίου 2023 #16 Share 30 Ιανουαρίου 2023 1 hour ago, Husky_Jim said: Άσχετο έχω θέσεις στο αμάξι (για μοίρασμα εξόδων) από Αθήνα Παρασκευή πρωί και επιστροφή Κυριακή!!! Ελα να παρεις κ μενα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 30 Ιανουαρίου 2023 #17 Share 30 Ιανουαρίου 2023 πριν 18 λεπτά, το μέλος Eos έγραψε: Ελα να παρεις κ μενα!!! ΟΚ, ξεκινάω από αύριο το πρωί δηλαδή.....🤣🤣🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 30 Ιανουαρίου 2023 #18 Share 30 Ιανουαρίου 2023 πριν 3 ώρες, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Βάλε ότι θέλεις, πχ εταιρία το όνομα σου (σαν να είναι ατομική επιχείρηση), Εκτροφή Κατσαρίδων και CEO.....Μα εγώ θα σας τα λέω όλα πχιά!!!....Λίγη φαντασία δέν έχετε???(να είναι πιστευτά όμως), το "κατσαρίδες" είναι παράδειγμα.....🤣🤣🤣🤣 τώρα που εγκρίθηκε και απο την Ευρώπη η εντομοφάγια που το πρόβλημα να βάλω εκτροφή κατσαρίδων, Τέλος πάντων έχω κότες στο σπίτη θα βάλω εταιρία ''Τα Κοκόρια'' όνομα και πράγμα, εκτροφή κοκόρια και κότες τσαρουχάτες, με τον μοναδικό υπάλληλο και αφέντη τον Κόκορα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Ιανουαρίου 2023 #19 Share 30 Ιανουαρίου 2023 πριν 5 ώρες, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Για δωρεάν είσοδο στην έκθεση μπορείτε να κάνετε προεγγραφή εδώ: https://services.helexpo.gr/zootechnia2023reg/ Διαλέξτε ένα σχετικό επάγγελμα....🤣🤣🤣 Αλλιως,πόσο έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 30 Ιανουαρίου 2023 #20 Share 30 Ιανουαρίου 2023 6 ευρώ νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Mandelas 1 Φεβρουαρίου 2023 #21 Share 1 Φεβρουαρίου 2023 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ.......ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 2 Φεβρουαρίου 2023 #22 Share 2 Φεβρουαρίου 2023 Εννοείται θα είμαστε εκεί!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chtsos 3 Φεβρουαρίου 2023 #23 Share 3 Φεβρουαρίου 2023 Θα είμαι και εγώ εκεί.!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Antonis K 4 Φεβρουαρίου 2023 Popular Post #24 Share 4 Φεβρουαρίου 2023 Αρχίσαμε να μαζευόμαστε.... 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 4 Φεβρουαρίου 2023 #25 Share 4 Φεβρουαρίου 2023 Και συνεχίζουμε... 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος